1. Beste game E3 2018 #28: Death Stranding Vs. The Division 2

Beste game E3 2018 #28: Death Stranding Vs. The Division 2

Net als vorig jaar zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat jullie de beste of indrukwekkendste game van E3 2018 vinden. Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat door twee games per ronde het tegen elkaar op te laten nemen.

Inmiddels hebben we de kwartfinales bereikt. Vandaag de laatste kwartfinale: Death Stranding versus The Division 2.

Death Stranding

Releasedatum: onbekend

Platform: PS4

Eindelijk is er een trailer die een aantal vragen beantwoordt over Death Stranding. Althans, over de gameplay dan, want we worden weinig wijzer van Sam Bridges’ zwoele blik en het vrouwelijke personage dat wordt onthuld in de nieuwe beelden. We zien acteur Norman Reedus’ rondwandelen in een verlaten en regenachtige wereld met een robot die onzichtbare, levensgevaarlijke wezens blootlegt. Ook draagt hij een dubieuze rugzak in de vorm van een lijk, en lijken verkennen en sluipen onderdeel te zijn van de gameplay. De game is nog steeds heerlijk mysterieus en spannend, waardoor we het eigenlijk wel prima vinden dat het voor het grootste deel een raadsel blijft. Hopelijk kunnen we het voor 2021 zelf beleven.

The Division 2

Releasedatum: 15 maart 2019

Platform: PS4, Xbox One, pc

The Division 2 speelt zich lang nadat het dodelijke virus zich over de wereld heeft verspreid af en heeft Wahsington D.C. als thuislocatie. De Amerikaanse hoofdstad wordt geregeerd door brute bendes en als nobele agent is het jouw taak om de orde terug te brengen in de stad. Dit tweede deel is in veel opzichten zeer vergelijkbaar met het eerste deel, maar bevat meer variatie binnen de groenere wereld en meer opties om jezelf te specialiseren. Spelers kunnen bijvoorbeeld kiezen uit drie speelstijlen, met bijbehorende krachtige wapens die goed van pas komen tijdens traditioneel pittige eindbaasgevechten. Qua content lijkt de game ook flink uit te pakken, met speciale co-op-missies en raids zelfs bij lancering.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Death Stranding, singleplayer games >>> Multiplayer games en daarbij is het Hideo Kojima game dus dat is sowieso al een stem waard.
 • The Division 2, co-op >>> singleplayer games en daarbij is het Hideo Kojima dus die moet zijn nieuwe studio nog even bewijzen.
 • @Gaaiz
  Hehe i see what you did there.
 • @Gaaiz, ben het met je eens Gaaiz.
 • Hahahah, die stemaantallen…
  Ik geloof er geen zak van! :’D
 • @Piet S.
  Het is dan ook verdomd makkelijk om de stemmen te manipuleren.
 • @Gaaiz
  Soms wordt we echt 20 keer gestemd op een poll en op deze poll meer dan 300..?

  Uhu, lekker geloofwaardig… :’)
 • Ik vraag me echt af waar de stemmen op Death Stranding op zijn gebaseerd. Het is een interessante titel, de maker is briljant, maar we hebben nog geen flauw idee wat de bedoeling is van dat spel.
 • @Weslii


  Mijn stem is naar death Stranding gegaan omdat ik Hideo Kojima een geweldige game maker vind ( tot nu toe kan ik geen game van hem opnoemen die ik als zwaar teleurstellend kan bestempelen) daarnaast vind ik deze "vaagheid" heel erg intrigerend plus ik ben gewoon weg niet van de multiplayer games ( soms ben ik wel van de co-op multiplayer games maar enkel als er geen enkele optie tot pvp is) en dat the division 2 van Ubisoft is maakt het voor mij niet gelijk een game om mijn stem aan te geven. Je krijgt één stem en die moet je zorgvuldig gebruiken en dan geef ik die stem liever aan een singleplayer game ( die er ook nog eens heel erg interessant uit ziet)
 • Deze overmacht is wel heel vreemd. Dat men the Division 2 niet massaal top vind ok dat kan. Maar de game schakelde ook best aardige titels uit en Death stranding won ook niet alles (of ik vergis me sterk) met giga overmacht….
  en dan nu Serieus 96% kiest voor een game die nog alles te bewijzen heeft & en waar we nog geen echte gameplay van gezien hebben.
  Ik weet nog steeds niet wat ik ga spelen als ik die game nu overhandigd zou krijgen. Ben er ook niet heel hebberig van geworden so far.
 • @xevulutionx
  Deze poll is rigged. 100%.
 • Moeilijk, maar dan toch DS!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren