1. Beste game E3 2018 #29 Spider-man vs. Dragon Quest 11

Beste game E3 2018 #29 Spider-man vs. Dragon Quest 11

Net als vorig jaar zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat jullie de beste of indrukwekkendste game van E3 2018 vinden. Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat door twee games per ronde het tegen elkaar op te laten nemen. Natuurlijk zijn sommige games niet met elkaar te vergelijken, maar het is dan ook een verkiezing met een knipoog.

We zijn inmiddels door naar de halve finales nadat Death Stranding zaterdag met gemak won van The Divsions 2. Opvallend aangezien er nog weinig over de game bekend is. Overigens zijn hier alle uitslagen en bracket te vinden.

Vandaag nemen Spider-man en Dragon Quest 11 het tegen elkaar op.

Spider-Man

Releasedatum: 7 september

Platform: PS4

Spider-Man komt er al vrij snel aan en is de grootste Playstation 4-exclusive van het najaar. Tijdens de presentatie lag de focus meer op het verhaal van de game, maar latere speelsessies met de game lichtten ook de uiterst vloeiende gameplay uit. Slingeren door de stad, jezelf lanceren vanaf daken en over muren rennen als een echte superheld ziet er in Spider-Man ontzettend goed uit. Gevechten hebben veel weg van de Batman Arkham-games, maar dan met meer vrijheid en een zeer interactieve omgeving. Voor liefhebbers van de stripboeken lijkt Insomniac Games ook genoeg in petto te hebben, want in de eerste trailer duiken superschurken Electro, the Rhino, Scorpion, the Vulture en Mister Negative allemaal op. Sony heeft wellicht de beste Spider-Man-game tot op heden in handen, dus we houden hem goed in de gaten.

Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age

Releasedatum: 4 september

Platform: PS4

Dit jaar werd bevestigd dat Dragon Quest 11 in september eindelijk verschijnt. Hoewel de E3-trailer vooral draait om het verhaal, is bekendgemaakt dat je de semi-open wereld van de game zowel te voet als te paard kunt verkennen. Dragon Quest 11 is iets toegankelijker gemaakt voor de nieuwkomer, hoewel de game nog steeds vol zit met diepere strategische lagen. Beurten tijdens gevechten zijn nu verdeeld over personages, in plaats van teams, en spelers kunnen weer kiezen uit een flink aantal vaardigheden. Dragon Quest 11 wordt het eerste moderne deel sinds jaren, en dat is eigenlijk het enige dat telt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Hoewel ik Spider-Man een warm hart toe draag ga ik toch voor Dragon Quest XI omdat allereerst DQ een geweldige franchise is en ik het J-rpg genre het leukste vind.
 • @Meta_coola

  Moet je bij elke battle vermelden dat JRPG >>> dan elk ander genre?
 • @Silverwolf

  Vandaag een keertje niet maar er is niks mis je mening uiten. Want dat is het enige wat ik daarmee doe nergens kondig ik het in ieder geval aan als een feit.
 • @Silverwolf

  Geeft gewoon aan waarom hij het leuker vindt, kan toch gewoon.
 • Mag zeker inderdaad. Wordt er echter niet spannender op, al die dagelijkse copy paste reacties in een net wat ander jasje. We kennen je voorkeuren jongen, we kennen ze door en door.
 • @Ardyn

  Heb ik inderdaad geen problemen mee, maar om dat nu bij elke battle te doen…
 • @Silverwolf

  Nou ja ik heb het alleen gezegd bij de battles waar een JRPG één van de "deelnemers" was.
 • Spiderman: yeah
  Dragon quest: meh
 • Spider-Man.
  Ben wel fan van JRPGs, maar niet echt van Dragon Quest. Misschien dat ik het later nog probeer. Maar na 12-13 jaar heb ik wel weer zin in een Spider-Man game, na ik vroeger de erg underrated Ultimate Spider-Man uit 2005 kapot heb gespeeld, nooit uitgespeeld…maar maakt niet uit als je 5 jaar oud bent, hahaha.
 • Spidey!
 • Spider-man
 • Hoe kan ik in godsnaam kiezen tussen de 2 spellen waar ik dit jaar het meest naar uitkijk!?
 • @Rainking

  Muntje opgooien?
 • Moeilijke keuze, maar toch voor Dragon Quest XI gegaan. Het voelt te lang geleden dat ik een echte main console DQ heb gespeeld. Hou van de stijl en als ik de filmpjes zie kan ik niet wachten om er zelf mee aan de slag te gaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren