1. Beste game E3 2018 #15 Resident Evil 2 Remake vs. The Division 2

Beste game E3 2018 #15 Resident Evil 2 Remake vs. The Division 2

Net als vorig jaar zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat jullie de beste of indrukwekkendste game van E3 2018 vinden. Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat door twee games per ronde het tegen elkaar op te laten nemen. Natuurlijk zijn sommige games niet met elkaar te vergelijken, maar het is dan ook een verkiezing met een knipoog. En sommige E3-titels doen niet mee omdat er simpelweg nog niet veel over bekend zijn.

Resident Evil 2 Remake

Releasedatum: 25 januari 2019

Platform: PS4, Xbox One, pc

Al Jaren roepen fans om een remake van Resident Evil 2 uit 1998, en deze E3 is de game dan eindelijk aangekondigd met een gruwelijke trailer. Hoewel de game er prachtig uitziet in de engine van Resident Evil 7, is er meer aangepast dan enkel de graphics. Capcom speelt met de verwachtingen van fans door klassieke horrormomenten net iets aan te passen, waardoor zelfs de grootste veteranen zich rotschrikken. De camera zit ook iets dichter op de rug van hoofdpersonen Leon en Claire, om spelers verder de wereld in te trekken en het geweld van dichterbij te aanschouwen. Horrorliefhebbers lijken met Resident Evil 2 dus komend jaar wel goed te zitten.

The Division 2

Releasedatum: 15 maart 2019

Platform: PS4, Xbox One, pc

The Division 2 speelt zich lang nadat het dodelijke virus zich over de wereld heeft verspreid af en heeft Wahsington D.C. als thuislocatie. De Amerikaanse hoofdstad wordt geregeerd door brute bendes en als nobele agent is het jouw taak om de orde terug te brengen in de stad. Dit tweede deel is in veel opzichten zeer vergelijkbaar met het eerste deel, maar bevat meer variatie binnen de groenere wereld en meer opties om jezelf te specialiseren. Spelers kunnen bijvoorbeeld kiezen uit drie speelstijlen, met bijbehorende krachtige wapens die goed van pas komen tijdens traditioneel pittige eindbaasgevechten. Qua content lijkt de game ook flink uit te pakken, met speciale co-op-missies en raids zelfs bij lancering.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Uh ik dacht dat spider man de battle tegen Redent Evil 2 Remake had gewonnen?

  Ik ga nu overigens voor Redent Evil 2. Singleplayer >>>>>>>>>>>>>>>>>multiplayer.
 • @Meta_coola

  lol ja ik zie als score ook een fors verschil 69-31 voor spiderman. Kan me haast niet voorstellen dat het bij moment van sluiten (sowieso raar systeem dat niet gautomatiseerd is maar goed) de score zo anders was.
 • @xevulutionx ik neem het ook niet meer serieus
 • @Meta_coola lijkt me niet…
 • @HC-freak
  Kijk naar de vorige battle van Spider-Man vs resident evil 2. Die staat ongeveer zoals hij was toen de daar opvolgende battle begon. Spider-Man op voor sprong en zoals @MR. Grand al zegt resident evil 2 heeft al een battle gedaan. The division 2 nog niet. Dus iets in deze hele E3 battle klopt iets niet.
 • Yes mijn game van de e3 is terug! Stem op RE!
 • @hamstertrans
  Zal wel veel werk in hebben gezeten dan?
 • Division 2 is nog niet eens tegenover een game gezet en Spider-Man won van Resident evil….
 • Hmm moeilijk…. Toch maar The Division 2 gekozen…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren