1. Bètabestanden Pokémon Red en Green vrijgegeven

Bètabestanden Pokémon Red en Green vrijgegeven

Er wordt al volop gespeculeerd over theorieën

Er zijn bestanden vrijgegeven op Twitter van de bètaversie van Pokémon Red and Green. Dit waren de eerste Pokémon games en de bestanden hiervan laten fans met veel vragen en theorieën achter.

Zo zien we een aantal Pokémon die daadwerkelijk bestaan, maar ook zeker een aantal die we nooit terug hebben gezien. Squirtle zou bijvoorbeeld, als we de bestanden moeten geloven, oorspronkelijk niet in Blastoise veranderen. Blastoise had volgens de bestanden oorspronkelijk een eigen lijn, maar is uiteindelijk gefuseerd met Squirtles lijn.

Pokemon

Ook de theorieën van fans worden op een bepaalde manier bevestigd. Zo geloven sommige fans al jaren dat Cubone de baby van Kangaskhan is. Deze theorie is in het spel nooit bevestigd, maar de ontwerpen van Guardia (een Pokémon in de bètaversie) doet denken dat deze theorie klopt. Deze lijkt namelijk op een iets oudere Cubone. Fans geloven dat dit de verloren moeder van Cubone is.

Verder zijn er nog nooit vertoonde NPC’s te vinden. Zo is er een personage dat eruit ziet als een soort robot en een verwaande gymleraar. Of deze personages en Pokémon ooit nog gebruikt worden, is niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Altijd interessant, dit soort nieuwtjes!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren