1. Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta in oktober van start

Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta in oktober van start

Eerst op PlayStation 4, daarna op Xbox One en pc

De data voor de aankomende bèta's van Call of Duty: Black Ops Cold War zijn aangekondigd.

Afgelopen weekend konden PS4-gamers de alfaversie van de multiplayer al uittesten. PlayStation 4-gamers die de game hebben gereserveerd kunnen op 8 en 9 oktober de bèta uitproberen. Op 10 tot en met 12 oktober is op datzelfde platform een open bèta speelbaar voor iedereen.

Op Xbox One en pc is op 15 en 16 oktober de bèta beschikbaar voor mensen met een pre-order. Op die dagen is er nog eens een open bèta op PlayStation 4.

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich na de eerste Black Ops af en draait om de klopjacht op Sovjetspion Perseus. De game schakelt net als het eerste deel tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Verschillende bekende personages keren terug, zoals Mason, Woods en Hudson. De game bevat een multiplayer- en Zombies-modus. Verder is Warzone geïntegreerd in de game, met een battle pass-systeem en gratis content als wapens.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt op 19 november ook uit op PlayStation 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik heb beelden van de Alpha zitten bekijken en kreeg er heel erg een advanced warfighter gevoel bij wat nou niet echt een goed teken is.
  Ze waren met Modern Warfare de goede kant op aan het gaan maar ben bang dat dit toch weer een kleine stap terug gaat zijn.
  Overigens draait het volgens mij nog steeds op die zelfde engine wat echt niet meer kan.
  Ben blij dat Warzone door blij draaien wat heel erg leuk blijft om af en toe op te pikken
  gewoon een paar potjes tussendoor in het weekend .
  Maar deze Black ops cold war …..???? voor mijn geen day one blijft een groot vraag teken eerst maar is een maand afwachten.
  Overigens de multiplayer van Modern warfare wel ook heel erg lang blijven spelen zat steengoed in elkaar dus hoop dat het meer van dat wordt
 • @Femas
  Ik vond de alpha bijzonder slecht spelen. Allemaal hartstikke log en onnatuurlijk. Dat gaat hem ook niet worden voor mij.
 • @Femas Misschien word Cold War voor Modern Warfare fans minder maar voor mij persoonlijk (vind modern warfare de minste cod van allemaal) heb ik in de Alpha al meer plezier gehad dan in heel Modern Warfare en dan waren de maps nog niet eens zo geweldig ofzo. Daarom wel benieuwd naar deze game, ga hem denk ik wel halen en denk dat dat voor meer mensen geld die niks met MW hebben.
 • @Real13
  Kan ik mij iets bij voorstellen als de setting en de wapens je minder aanspreekt
  deze setting spreekt mij wel erg aan de koude oorlog
  maar of het een betere game als modern warfare voor mij gaat worden ik betwijfel het

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren