1. Monster Hunter World: Iceborne-bèta verschijnt dit weekend

Monster Hunter World: Iceborne-bèta verschijnt dit weekend

Nieuwe quests en tools

De laatste ronde van de Monster Hunter World: Iceborne-dlc bètatest komt dit weekend naar PlayStation 4 en begin volgende week naar Xbox One.

Velkhana maakt dit weekend zijn debuut in de bèta in een quest voor ervaren spelers. Velkhana is een Legendery Elder Dragon die te vinden is bij The Elder’s Recess. Tijdens de bèta kan de speler gelimiteerde delen van de Hoarfrost Reach-map verkennen en gebruik maken van nieuwe tools zoals de Raider Ride en de Clutch Claw.

Naast de Velkhana-quest worden ook de nieuwe Banbaro en Tigrex-hunts beschikbaar evenals de Great Jagras-hunt. Elke quest heeft een andere moeilijkheidsgraad. Voor iedere quest die de speler afrondt ontvangt hij/zij een ‘commendation pack’ wanneer de dlc lanceert. Commendation packs beschikken onder andere over items zoals potions en lifepowders.

Monster Hunter World

Bèta-tijden (Nederlandse tijd):

Benodigd: PlayStation 4 en toegang tot de PlayStation Network.

Xbox One: 2 september, 09:00 uur tot 4 september, 08:59 uur.

Benodigd: Xbox One en toegang tot Xbox Live.

Monster Hunter World: Iceborne-dlc is vanaf 6 september beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De pc versie wordt beschikbaar in januari, 2020. De Monster Hunter World-game is nodig voor deze dlc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren