1. Bèta van Star Citizen-campagne Squadron 42 heeft release niet gehaald

Bèta van Star Citizen-campagne Squadron 42 heeft release niet gehaald

Een nieuwe datum is niet bekend

Squadron 42, de singleplayercampagne van Star Citizen, had eigenlijk eind vorig jaar een bèta moeten krijgen, maar dat is niet gebeurd.

Er is geen nieuwe releasedatum bekendgemaakt door ontwikkelaar Roberts Space Industries. In een recent statement van directeur Chris Roberts wordt gemeld dat Squadron 42 uitkomt "wanneer het klaar is, en niet uitkomt om alleen maar een releasedatum te halen".

Roberts laat daarnaast weten dat hij niet van plan is om voorlopig beelden van Squadron 42 te tonen. Daar wil hij mee wachten tot de releasedatum dichterbij is gekomen.

Tot slot is er pas een 'year in review'-video uitgekomen van de game waarin alle toevoegingen van 2020 worden getoond. Die video is hieronder te bekijken.

De ontwikkeling van Star Citizen begon in 2012 als Kickstarter-campagne met de ambitie om een spirituele opvolger te ontwikkelen gebaseerd op de Wing Commander-franchise van Chris Roberts. In eerste instantie was Star Citizen gepland om in 2014 uit te komen, maar naarmate er steeds meer geld werd opgehaald werd de lancering uitgesteld. Inmiddels staat de teller al boven de 340 miljoen dollar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Man man man, maximaal zakken gevuld en beloftes doen om meer geld te ontvangen. En geen van de beloftes waargemaakt dusver. Ben 1 van de begin kickstarters funders en gepoogd geld terug te krijgen. 1 van de redenen dat ik niet meer aan kickstarters doe.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren