1. Bèta-versie Wizards Unite in Australië en Nieuw-Zeeland

Bèta-versie Wizards Unite in Australië en Nieuw-Zeeland

Check nu vijftien minuten aan gameplay

Niantic, de ontwikkelaar van de Harry Potter-versie van Pokémon Go, Wizards Unite, heeft een bèta-versie uitgebracht in Nieuw-Zeeland en Australië. Hiervan is vijftien minuten aan gameplay naar buiten gebracht.

In de gameplay is onder andere te zien hoe je een baby-Hippogriff kan vangen, maar Wizards Unite biedt veel meer dan dat. De game speelt zich af na het zevende boek, nadat Voldemort is verslagen. De wereld is nog niet helemaal hersteld, wanneer er ineens allemaal magische voorwerpen, personen en wezens in de echte wereld opduiken. Het is de taak van de speler om deze voorwerpen, personen en wezens te vinden en verzamelen.

Harry Potter Wizards Unite

Wanneer je de game voor het eerst opent, maak je een eigen tovenaar. Je mag ook het huis kiezen waarbij je je aansluit, je toverstok en je klasse. Daarna kan je direct op zoek naar de ‘foundables’ die je moet verzamelen. Deze foundables kunnen verschillende taferelen zijn. Het kan dus zo voorkomen dat een personage uit een boek wordt aangevallen door een beest of object. Deze objecten moet je verzamelen door gebruik te maken van toverspreuken.

Ook zijn power-ups te vinden, kan je vechten tegen andere tovenaars en kan je upgrades kopen om je personage sterker te maken.

Nieuwsgierig? Check dan even de gameplay.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren