1. Bèta voor Hearthstone Battlegrounds is gestart

Bèta voor Hearthstone Battlegrounds is gestart

Er komen ook nog nieuwe Heroes en Minions

De open bèta voor Hearthstone Battlegrounds is van start gegaan met drie packs die gratis te verkrijgen zijn.

Battlegrounds is een nieuwe Hearthstone automatische vechtmodus die werd geïntroduceerd op BlizzCon 2019. De bèta voor Hearthstone Battlegrounds was al een week beschikbaar voor Blizzcon-bezoekers en pre-orders, maar is nu ook beschikbaar voor alle andere spelers. Er zijn in totaal drie packs gratis beschikbaar door middel van een legendarische quest. Deze quest eist dat de speler twee volledige Battleground-games uitspeelt.

In de patch-notes, die community manager Kurt Ocher heeft gedeeld op het forum van Blizzard, staan de verschillende veranderingen van de eerste bèta-test. “Deze update bevat verschillende optimalisaties om de prestaties te verbeteren bij het spelen van Battlegrounds, vooral op apparaten met minder dan 2 GB RAM,” aldus Ocher.

hearthstone

Er zijn onder andere een aantal elementen veranderd om de balans in de gameplay te verbeteren, voornamelijk de verschillende eigenschappen van Minions en Hero Powers. Ook komen er nieuwe Heroes en Minions naar de game, maar wie dit zijn wordt niet vermeld. Wel zegt Ocher dat er een aantal bekende gezichten bij zijn.

Momenteel is het lastig om te zien hoe spelers presteren; dat wordt ook aangepakt volgens Ocher. “We zullen binnenkort veel meer details hebben, maar verwacht dingen zoals je top 5 helden per overwinningen, meest gespeelde helden, hoeveel keer je eerste bent geworden en meer.” Ook de leaderboards krijgen een update, Blizzard wil spelers meer informatie geven over hun tegenstanders zodat zij beter in kunnen spelen op de oppositie.

Kijk hier voor de volledige patch-notes.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren