1. Multiplayer-dlc voor Luigi's Mansion 3 niet gratis

Multiplayer-dlc voor Luigi's Mansion 3 niet gratis

Multiplayer-content voor ScareScraper- en ScreamPark-modus

Nintendo heeft via de Luigi’s Mansion 3-website bekendgemaakt dat er betaalde dlc voor de multiplayer modi ScareScraper en Screampark komt.

ScareScraper is een co-op multiplayer-modus die voor het eerst verscheen in Luigi’s Mansion voor de 3DS, waarbij de speler in een team van vier verschillende taken moet uitvoeren voordat de tijd op is. Screampark is een nieuwe competitieve modus waarbij Luigi het opneemt tegen Gooigi in zijn eentje, of in teams van twee tot vier spelers.

De betaalde dlc voegt waarschijnlijk nieuwe levels toe aan ScareScraper en nieuwe mini-games voor ScreamPark, dit is echter niet bekendgemaakt.

Lees hier onze preview van Luigi’s Mansion 3 waarin Lucas het volgende te zeggen heeft over de game: “Niet alleen de structuur van de levels is aangepast in Luigi’s Mansion 3. Ook heeft Luigi zijn vaardigheden verbeterd, wat voor wat fijne vernieuwingen zorgt die de dynamiek van de game wat veranderen.”

Luigi's Mansion 3 komt op 31 oktober uit voor Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

 • Lekker betaalde DLC aankondigen vóór de release, terwijl het gewoon gratis had gekund voor minimaal de abonnementhouders.

  Hierin wilt Nintendo zich natuurlijk niet 'onderscheiden' van de concurrentie.
 • @Richh

  Typisch een gierige Nederlandse reactie…

  Je hoeft het niet te downloaden. Hell je gaat Luigis Mansion toch niet spelen voor de MP?
  Het is eerder al onzinnig dat er überhaupt MP in zit.

  Bovendien geeft Nintendo vaker gratis DLC en extra gamemodes weg dan zon beetje elke andere publisher. Zeiken om het zeiken dit.
 • @Ramirez

  Jij kan er ook wat van ze Ramirez, niemand mag jouw heilige Nintendo bekritiseren eh ;)
 • @CyberFl

  In de tijd van lootboxen en microtransacties zeuren over zoiets?

  Haha, okeeeee…..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren