1. Bethesda: 'Fallout 76 blijft voor altijd online'

Bethesda: 'Fallout 76 blijft voor altijd online'

Volledige toewijding om Fallout 76 succesvol te maken

Pete Hines heeft in een interview met GameSpot laten weten dat Bethesda van plan is om Fallout 76 voor altijd online te laten om te kunnen spelen. Hines vergelijkt Fallout 76 met het succes van World of Warcraft en hoopt dat dit ook het geval gaat worden met de nieuwe online multiplayer-game Fallout 76. Er is namelijk volledige toewijding om Fallout 76 een succes te laten worden.
Fallout 76 E3

Hines verklaart dat ze bij Bethesda niet zeker gaan weten hoe het succes van Fallout 76 gaat uitlopen. Bethesda is in ieder geval niet van plan om de online servers voor Fallout 76 ooit offline te gaan gooien. Het is uiteraard mogelijk dat Bethesda een keer gaat stoppen met het updaten van de opkomende game, maar dat gaat alleen het geval worden wanneer er niet meer gespeeld wordt. Over het algemeen gaat Fallout 76 volgens Hines niet offline.

Hines zegt dat ze blijven bouwen aan de online game. "Er is volledige toewijding van Besthesda aan Fallout 76", zegt Hines. Ik zie een plan voor deze game dat nog jaren en jaren meegaat en zie dan ook niet in waarom het spel niet voor altijd online kan blijven."

Fallout 76

Bethesda blijft naast Fallout 76, wel nog steeds bezig met het ontwikkelen van singleplayer-games. Volgens Hines gelooft Bethesda in singleplayer-games, maar wilden ze ook een keer aan de slag met een multiplayer-modus. Hines ontkent dat Bethesda een volledige multiplayer-game maakt als Fallout 76 om groot geld te verdienen. Ze hebben met de game deze richting gekozen, omdat ze de ontwikkelaars de vrijheid wilden geven en ze een grote multiplayer-game wilden maken.

Fallout

Fallout 76 lanceert op 14 november voor de PS4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Dat hebben we ontwikkelaars, uitgevers en consoleboeren vaker horen zeggen.
 • ,Dit word dus complete melkkoe voor bethesda, Er is totaal geen NPC/singleplayer/offline optie, je moet je compleet vermaken met buiten mensen/vrienden. En daar heb ik totaal geen zin in. ik wil in me alle rust story singleplayer ervaring en dingen ontdekken zonder hulp, behalve met npc,

  Dus helaas dit wordt enigste fallout game die ik dus niet ga spellen.
 • @Darkempire, dan wacht je toch gewoon op deel 5. Mij lijkt mij dit wel leuk. Ben dan ook meer een online gamer. Helaas komt dit voor mij veel te snel heb nog genoeg tijd te spenderen in rdr 2 en blops 4. En f1 begint ook alweer te jeuken. Eigenlijk zijn er teveel games voor mij om alles te kunnen spelen.
 • @Darkempire

  Dan wacht je gewoon op deel 5.
  Fallout 76 is extra….geen vervanging.

  Maar Fallout 5 gaat wel effe duren nog, waarschijnlijk pas op zijn vroegst in 2023. Maar 2024-2025 lijkt mij eerder te gaan gebeuren.
 • @Darkempire heb je de beta gespeeld? De game is prima singel player te spelen. Ik ben nu level 20. Je doet gewoon je eigen ding. Er zijn events en die kan je samen spelen. Alleen het spel is zo groot dat je ze vaak alleen doet. Ik vermaak me er prima mee, je zou ff een beta key moeten score (genoeg online te vinden) morgen is hij weer live. Kan je het zelf ervaren.
 • Na de beta heb ik wel mijn twijfels over de release. De game zelf vond ik erg leuk, maar alles was nog erg buggy en het miste nog behoorlijk wat interactie.
  Ik hoop dat dit puur server-stresstesten waren en dat de definitieve versie over twee weken stabieler en uitgebreider is. Het lijkt echter op een veel te vroege release..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren