1. Amerikaanse gamers kunnen gemodificeerde Dreamcast met Rage 2 winnen

Amerikaanse gamers kunnen gemodificeerde Dreamcast met Rage 2 winnen

Een verzamelitem voor fans

Bethesda houdt op Twitter een wedstrijd waarmee mensen een gemodificeerde Dreamcast met Rage 2 kunnen winnen.

Geïnteresseerden hoeven alleen het bericht te retweeten en het Twitter-account van Rage 2 te volgen om kans te maken op de Dreamcast. Bethesda laat weten dat Rage 2 daadwerkelijk op de Dreamcast draait. In de spelregels is echter wel te zien dat alleen mensen in de Verenigde Staten en Canada mee mogen doen.

In diezelfde spelregels valt ook te lezen dat het apparaat in feite een pc is in een Dreamcast-jasje. De Dreamcast was de allerlaatste console van Sega voordat het bedrijf zijn games naar consoles van de concurrenten bracht. Ondanks het gebrek aan groot succes, is de console geliefd bij veel gamefans.

Rage 2 komt op 14 mei uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In 2018 werd het spel officieel aangekondigd door Bethesda. De shooter speelt zich af in een open en kleurrijke wereld en bevat een arsenaal aan unieke wapens die veel geweld en explosies veroorzaken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren