1. Bethesda hint naar nieuwe game op Twitter

Bethesda hint naar nieuwe game op Twitter

Mogelijke onthulling op 14 mei

Bethesda hint mogelijk naar een nieuwe game op Twitter. Die game zou volgende week wel eens onthuld kunnen worden.
Het bedrijf plaatste op Twitter een foto van de Big Ben waarbij de tijd op 5:14 staat. Daardoor wordt nu gespeculeerd dat er op 14 mei om 5:14 uur 's middags een game onthuld wordt.


Om wat voor game het gaat is niet bekend. Er gaan sinds gisteren geruchten over een vervolg op Rage, die door Walmarkt is genoemd als game die op E3 aanwezig is. Daarnaast gaan er al jaren geruchten over een Bethesda-game met de codenaam Starfield, dat gameplay vergelijkbaar met The Elder Scrolls en Fallout naar de ruimte zou moeten brengen. Tot slot gaan er ook geruchten over een vervolg op Doom.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Je zou eerder Splatoon verwachten, maar da kan niet hè…
  • Dit gaat waarschijnlijk over Rage 2. Als die aangekondigd gaat worden dan spring ik vanuit stilstand 20 meter de lucht in.
  • Rage 2 dus een vervolg die niemand had verwacht voor deze week dan! Super gaaf
  • Het ziet er een beetje uit als een gedeelte van het Rage-logo op zijn kant, met de wijzers die de A vormen.. dat lijkt mij het meest waarschijnlijke aan de hand van deze teaser.
  • Ik hoop geen rage 2 maar eerder een TES of Fallout game.Of iets nieuws maar zelde type als die twee dan.
  • Walmarkt?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren