1. 'Bethesda onthult Starfield-releasedatum voor eind 2022 op E3'

'Bethesda onthult Starfield-releasedatum voor eind 2022 op E3'

Game zou eind 2022 verschijnen

Microsoft en Bethesda onthullen mogelijk de releasedatum voor Starfield tijdens E3. Dat meldt Jason Schreier tijdens de Triple Click Podcast.

"Ik weet dat Starfield aanwezig is", zegt Schreier over de persconferentie van Microsoft en Bethesda. "Ze hebben ernaar gehint en ik heb het nieuws eerder gebracht. Dat is een game waar we een releasedatum voor krijgen, en ik denk dat mensen er verbaasd over zullen zijn. Het is namelijk een specifieke releasedatum voor eind volgend jaar. Ik zal de datum niet verklappen."

Ook onthult Schreier dat er momenteel één Assassin's Creed-game in ontwikkeling is, die qua omvang nog groter moet worden dan Valhalla, en zou een project van Ubisoft Sofia mogelijk zijn geannuleerd of zijn omgevormd tot Assassin's Creed-dlc. Ook zou Beyond Good & Evil 2 nog in een 'zeer vroege ontwikkelfase' zijn.

Tot slot bevestigt Schreier dat Eidos Montreal een Guardians of the Galaxy-titel laat zien tijdens Square Enix Presents. Daar voegt hij aan toe dat het waarschijnlijk geen 'servicegame' wordt, in tegenstelling tot Marvel's Avengers wel is.

Starfield

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hopelijk gaan die studio's eindelijk in zien dat er geen eindeloze ruimte is voor live service games en dat je echt iets goeds en unieks moet brengen wil er een plek voor je zijn. Dan kom je niet weg met onzichtbare loot/armor bijvoorbeeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren