1. The Elder Scrolls 6 en Starfield niet aanwezig op E3 dit jaar

The Elder Scrolls 6 en Starfield niet aanwezig op E3 dit jaar

Fans moeten nog langer wachten op de games

Bethesda toont tijdens zijn E3-persconferentie dit jaar niet The Elder Scrolls 6 of Starfield.

Dat heeft Bethesda's Todd Howard bevestigd op de Elder Scrolls 25th Anniversary stream. Op Bethesda's E3-persconferentie vorig jaar werd van beide games bevestigd dat ze in ontwikkeling zijn. Het bedrijf liet toen al weten dat het nog wel even kon duren voordat er meer informatie of beelden rondom de titels naar buiten zou komen.

Tijdens de stream liet Bethesda ook weten dat ze gebruikmaken van een nieuwe technologie genaamd 'photogrammetry'. Met deze techniek scannen ze echte objecten die vervolgens met extreem veel details in een game verwerkt kunnen worden.

Hoewel Bethesda tijdens zijn E3-persconferentie op 9 juni geen The Elder Scrolls 6 of Starfield toont, zullen Doom Eternal en Wolfenstein: Youngblood wel aanwezig zijn. Verder is nog niet bekend met welke games het bedrijf de presentatie vult.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Jammer, maar misschien hebben ze nog niet echt veel boeiends om te laten zien.
 • Dan hadden ze van mij ook niet hoeven laten zien dat ze eraan werkten vorig jaar.
 • Starfield had nog kans tot verschijning, TES ga je naar mijn idee ook volgend jaar nog niet zien. Jammer maar het is niet anders, alleen kosten games van deze omvang gewoon enorm veel tijd.
 • Starfield komt dus in 2020 uit. TES6 dan waarschijnlijk voor 2023/2024.
  Ze kondigde dit vooral uit om de leaks tegen te gaan(Starfield), en fans te kalmeren(TES6).
  Ik had nog gehoopt dat Starfield in 2019 kwam, maar dan wordt het maar 2020.
  Mensen die denken dat het later verschijnt, een uitgever geeft niet graag een IP uit voor enkel nieuwe consoles. Dus dan lijkt het mij een switchgen game in 2020 wanneer de PS5 en nieuwe XBOX verschijnen, vooral nieuwe XBOX omdat Bethesda goede banden heeft met Microsoft.

  Ik denk/hoop dat ze dit jaar komen met: Doom Eternal, Wolfenstein 3 aankondiging, Prey 2 aankondiging, TESO/Elder Scrolls Legends shit, en persoonlijk hoop ik nog op The Evil Within 3 of een nieuwe IP.
  Bethesda heeft gemerkt dat een game kort voor release aankondigen niet zo goed werkt voor sales, dus willen ze het voortaan meer op tijd doen, zoals met Doom Eternal en Rage 2.
 • 1 april, ze komen beiden op de e3 πŸ˜πŸ˜‰

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren