1. Bevestigd: Deathloop verschijnt 21 mei 2021

Bevestigd: Deathloop verschijnt 21 mei 2021

Eén dagje later dus

Deathloop verschijnt 21 mei 2021 voor PlayStation 5 en pc. De game verschijnt een jaar later pas voor Xbox Series X.

Dat maakt uitgever Bethesda Softworks bekend in een lanceertrailer. De korte video toont verder een aantal flitsende beelden van de langverwachte actiegame.Gister werd de releasedatum van de game al opgemerkt door een bericht op de gamepagina op de PlayStation Store van Nieuw-Zeeland.

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Spelers kunnen in Deathloop het eiland verkennen dat gevuld is met indrukwekkende omgevingen op de manier die zij wensen. Men krijgt de taak om doelwitten over het hele eiland uit te schakelen om uiteindelijk de cyclus, de Deathloop, te beëindigen.

Arkane Studios ontwikkelde eerder de Dishonored-games en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda, dat samen met moederbedrijf ZeniMax overgenomen gaat worden door Microsoft. De deal om de game tijdelijk exclusief op PlayStation 5 uit te brengen stond echter al voordat de gesprekken over de overname van start gingen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren