1. Bevestigd: DiRT 5 is een lanceertitel voor PlayStation 5

Bevestigd: DiRT 5 is een lanceertitel voor PlayStation 5

19 november in Nederlands dus

Ontwikkelaar Codemasters heeft bevestigd dat DiRT 5 een lanceertitel is voor PlayStation 5.

Dat betekent dat DiRT 5 vanaf 19 november speelbaar is op PlayStation 5. De racegame verschijnt ook voor Xbox Series X en S en ondersteunt naast 4K ook de optie om de game te spelen met 120FPS.

Er is verder geen nieuws naar buiten gebracht over het niet kunnen overdragen van voortgang van PlayStation 4 naar PlatStation 5. Deze situatie blijft vooralsnog dus onveranderd. Wel is bekend dat PS4 en PS5-bezitters samen online kunnen spelen.

DiRT 5 verschijnt 6 november op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Spelers die de Amplified Edition kopen, kunnen drie dagen eerder aan de slag. Mensen die de game op de huidige generatie console kopen, ontvangen een gratis upgrade voor de volgende generatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Multiplatform lanceertitels hahaha. Nou poehoe 9 dagen wachten voor de xbox gebruikers. Die negen dagen kan je wel iets anders spelen. Of gewoon de oneX versie op de xsx.
  • @Pinda NL
    Misschien lees ik t verkeerd maar waar moeten de xbox gebruikers op wachten?Die hebben deze game ook gewoon direct ter beschikking. Ook voor series x die overal met de diverse quality modes getest is.
  • Een lanceergame ???????
    Dan is die allang uit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren