1. Bevestigd: Netflix werkt aan Resident Evil-serie

Bevestigd: Netflix werkt aan Resident Evil-serie

Een compleet nieuw verhaal

Netflix heeft bevestigd dat er aan een Resident Evil-serie wordt gewerkt. De serie moet een compleet nieuw verhaal vertellen en behandelt twee verschillende tijdlijnen.

Dat heeft de streamgigant bekendgemaakt in een Tweet. Volgens het bericht speelt de serie zich af in twee verschillende tijdlijnen.

De eerste tijdlijn volgt het verhaal van zussen Billie en Jade Wesker. Beide zussen proberen een leven op te bouwen in Raccoon City, een dorp vol raadsels. Hoe langer de zussen verblijven in Raccoon City, hoe duidelijk het wordt dat hun vader minstens net zoveel geheimen kent als het dorp, geheimen die de wereld kunnen vernietigen.

De tweede tijdlijn speelt zich zestien jaar later af en bevat een stuk meer zombies. Jade is inmiddels dertig jaar oud en doet er alles aan om te overleven in een wereld gevuld met geïnfecteerde levensvormen. In de synopsis is te lezen dat er nog maar vijftien miljoen mensen in leven zijn, en ruim zes miljard monsters. Wat er met de familie van Jade is gebeurd, is nog niet uit de doeken gedaan.

De serie bestaat uit acht afleveringen van zestig minuten en is onder begeleiding van Andrew Dabb, bekend van Supernatural. Wanneer de serie verschijnt is nog onbekend, evenals de cast.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ben benieuwd is in potentie natuurlijk wel een game serie waar je een geweldige nexflix serie van kan maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren