1. Bevestigd: Rocksteady werkt aan een Suicide Squad-game

Bevestigd: Rocksteady werkt aan een Suicide Squad-game

Aankondiging later deze maand

Rocksteady Studios heeft bevestigd dat er wordt gewerkt aan een Suicide Squad-game.

Het officiële Twitter-account van Rocksteady Studios heeft een bericht geplaatst waarin de ontwikkelaar aangeeft dat er aan een Suicide Squad-game wordt gewerkt. De tweet toont een afbeelding van Superman met het logo van de Suicide Squad op zijn hoofd. Dit logo doet sterk denken aan een doelwit, Superman lijkt dus in gevaar te zijn. Boven de afbeelding staat de tekst 'Target Locked' geschreven.

De ontwikkelaar van Batman Arkham geeft verder aan dat de game 22 augustus officieel wordt aangekondigd, tijdens het DC Fandome-evenement.

De domeinnamen voor 'GothamKnighsGame' en 'Suicide Squad' werden een tijdje geleden al gevonden door ResetEra-gebruiker DriftingOrbit. NieuwsplatformEurogamerwist deze geruchten destijds al te bevestigen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Oeh gaaf, heb pasgeleden Batman Arkham asylum uitgespeeld. Wat een game is dat zeg, dus heb wel hoge verwachtingen.
 • tof! 22 augustus kijken wat het is, hopelijk word het niet zoals de avengers game
 • @cospop

  Ik denk het wel, maar dan toch wel meer focus op singleplayer non-service ervaringen.
  Ik weet niet hoe ze anders zoiets moeten neerzetten.
 • Dat is dan één uit drie… nog twee te gaan.
  Ik wil blij zijn, dat ben ik ook ten zeerste, maar WB heeft mij deze jaren zéér bitter gemaakt, omdat ze maar continu blijven teasen naar projecten.
  Als de nieuwe Batman game niet wordt aangekondigd 22 augustus of eerder, word ik waarschijnlijk alsnog pissed.

  MAAR. Dat ernaast. AWESOME.
 • Ik dacht dat ik mijn geliefde voorgoed kwijt was aan een andere vrouw, meneer Christopher is de man van wie ik zoveel hou dat ik een zoontje voor hem had, hij hield zo veel van mij, maar een paar maanden geleden veranderde hij gewoon plotseling, na een paar weken veranderde ik als hij met een andere vrouw was, weet ik dat we mannen niet kunnen beletten vreemd te gaan, maar hij is nog niet met mij getrouwd, als ik hem bel neemt hij mijn oproep niet op, voordat een zeer goede vriend van mij mij adviseert neem contact op met dr.Sacre voor hulp dat de man een geweldige spreukmaker is, ik neem contact met hem op en leg hem uit dat ik de materiële behoefte heb voor de gebeden, en toen vertelde hij me dat mijn geliefde diezelfde dag 's avonds weer bij me zal zijn , Mijn geliefde die nu mijn man is, kwam bij me terug en smeekte ik hem te vergeven en vandaag is hij een verandering man hij bedriegt me niet meer en nu zijn we eindelijk getrouwd, Dr Sacre is de beste spreuk die je kan helpen oplossen neem contact op met uw relatieprobleem via onderstaande gegevens WhatsApp-nummer + 2349076034359 E-mail: sacretempleofpower@gmail.com
  Ik woon in het VK maar ben een burger van België,
  Mevrouw Elise Christopher

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren