1. Destiny 2: Beyond Light uitgesteld naar november

Destiny 2: Beyond Light uitgesteld naar november

Dlc zou eerst op 22 september uitkomen

Destiny 2-uitbreiding Beyond Light is uitgesteld naar november.

De uitbreiding zou eerst op 22 september uitkomen, maar staat nu gepland voor 10 november. Volgens Bungie zorgt het coronavirus voor uitdagingen tijdens de ontwikkeling.

De uitbreiding geeft het startschot voor een nieuw tijdperk voor de game, aangezien het verhaal rondom de Stranger ten einde is gekomen. De uitbreiding draait om Europa, de geboorteplek van de Exo en de piramideschepen. De nieuwe vijand is Aramis, die een geheimzinnige kracht gebruikt en de scepter zwaait op de bevroren maan van Europa.

Na Beyong Light moeten nog twee uitbreidingen volgen. The Witch Queen moet ergens in 2021 uitkomen en Lightfall in 2022. Er zijn alleen nog maar logo's van deze uitbreidingen getoond. Bungie is van plan om Destiny 2 te blijven ondersteunen, in plaats van een derde deel te lanceren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ok zoals het er nu uitziet heb ik vanaf november geen werk meer. Mocht ik niks hebben tegen dke tijd dan kan ik wel weer is wat tijd steken in deze game.
 • @DefenseForceNL
  Ik hoop voor je dat je gewoon ander werk kan vinden!
 • @blue_blade_3

  Ja hoop ik ook, maar gaat lastig worden denk ik. Ben hovenier en ze moeten nu kiezen tussen of mij vast aannemen of dat ik er een half naar uit moet. Alleen financieel is het lastig voor het bedrijf ook door Corona. En in de winter ergens anders aan de slag komen als hovenier is al helemaal lastig.
 • @DefenseForceNL

  Ik dacht echt dat je bij het leger zat ofzo.
 • @CyberFl

  Omdat?
  De naam hier? Die is afkomstig van de game Earth Defense Force haha.
 • @DefenseForceNL
  Dat is zuur zeg. Snap het van het bedrijf wel, maar vind dit altijd een smerige "loophole" in de wetgeving. Ik weet nog wel dat ik een keer een echte "ondernemer" op het nieuws hoorde zeggen dat er niks mis was met deze manier want "als ze goed werk leveren nemen we ze naar een half jaar gewoon weer aan".
 • @blue_blade_3

  Ja ze dachten met deze manier dat mensen wel werden aangenomen voor vast. Helaas is het precies het omgekeerde geworden en ze passen deze domme wet maar niet aan.
 • @DefenseForceNL
  Precies. Ik heb geluk dat mijn werk als "vitaal" beroep wordt gezien anders had ik met mn tijdelijke contract ook grote kans op werkloosheid gehad.
 • @DefenseForceNL
  Iets voor jezelf beginnen? Hier in de omgeving is er een flink tekort aan hoveniers, en is er altijd wel werk te vinden.
 • Nou ik ben benieuwd of het echt een grote verbetering wordt. Nieuwe supers e.d. vind ik dan weer wel tof (en werd ook wel eens tijd).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren