1. Bezoek zelf Westworld op je smartphone of tablet

Bezoek zelf Westworld op je smartphone of tablet

Westworld: Delos Park Training Simulation komt dit jaar naar iOS en Android

De iOS- en Android-game Westworld: Delos Park Training Simulation wordt dit jaar door Warner Bros. Interactive uitgebracht.

In de game worden spelers aangenomen om te werken in Westworld, het park gebaseerd op de HBO-serie waarvan in april het tweede seizoen begint. In dit park, dat is vormgegeven als het Wilde Westen, kunnen spelers interactie hebben met 'hosts', levensechte robots waarmee bezoekers kunnen doen wat ze willen.

In de game moeten spelers bepalen hoe het park gerund wordt. Op de website kan men zich al registreren voor de game. Afhankelijk van hoeveel mensen zich registreren, worden er bepaalde extra's in de game ontgrendeld.

Hieronder is de teaser trailer te zien, die geen gameplay toont, en een screenshot van de game zelf die op de website staat. Het is niet bekend wanneer de game precies uitkomt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren