1. Biker Week van start in Grand Theft Auto Online

Biker Week van start in Grand Theft Auto Online

Extra bonussen voor motor-missies

De Biker Week in Grand Theft Auto Online is van start gegaan. Spelers kunnen extra bonussen verdienen voor verschillende missies op motoren.

Deze week loont het om een biker te zijn in Grand Theft Auto Online. Tot 13 mei geven alle Biker Sell Missions, Clubhouse Contracts en Transform Races dubbele beloningen.

Met de Rockstar Transform Races verdienen spelers op dit moment zelfs twee keer zo veel geld en twee keer zoveel RP.

Naast de Biker Week krijgen spelers in de maand mei trouwens eenmalig 500 duizend GTA-dollars als die inloggen. Het bedrag wordt binnen zeven dagen automatisch op hun Maze Bank Account gezet.

Er zijn ook nog een aantal aanbiedingen in Arcade Master Control Terminal. Om in het thema te blijven zitten hier een aantal mooie motoren bij. Zo is er 35 procent korting op de Principe Lectro en 40 procent korting op de Nagasaki Shotaro. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een aantal mooie auto’s die spelers met korting kunnen kopen zoals de Benefactor Krieger (30 procent), Pegassi Tempesta (40 procent) en Pegassi Toros (35 procent).

GTA Online

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren