1. Binnenkort eerste Fallout 76-gameplay beelden

Binnenkort eerste Fallout 76-gameplay beelden

Spelers mogen op evenement gaan en staan waar ze willen in de game

Bethesda laat in een tweet weten binnenkort een evenement te houden waar fans Fallout 76 kunnen spelen. Hierdoor zullen uren van nieuwe gameplaybeelden online verschijnen.

Chef Marketing Pete Hines vertelt in zijn tweet dat spelers een aantal uur lang Fallout 76 zelf mogen verkennen. Op deze manier worden er veel verschillende uren aan gameplay verwacht die waarschijnlijk volgende week te zien zijn.

De bètaversie van Fallout 76 is te spelen vanaf 23 oktober op de Xbox One en een week later op de PS4 en pc. Om deze bètaversie te spelen moet je het spel wel van te voren besteld hebben. Gemaakte progressie in de bètaversie wordt overgezet naar het uiteindelijke spel.

Elke Fallout-game is weer anders dus de verwachtingen over wat we gaan zien zijn hoog. Fallout 76 wordt in november verwacht voor op de PS4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren