1. Biomutant nog altijd in de maak, komt uit wanneer het spel er klaar voor is

Biomutant nog altijd in de maak, komt uit wanneer het spel er klaar voor is

Ontwikkelaar vindt de kwaliteit belangrijker

Biomutant is al jaren geleden aangekondigd en de laatste tijd is het behoorlijk stil rondom de game, maar het spel is nog altijd in ontwikkeling.

Ontwikkelaar Experiment 101 besloot op Twitter fans een update te geven over de status van de game, omdat het al langdurig stil is rondom de titel. "We doen er alles aan om de beste game te maken waar we ooit aan hebben gewerkt, zodat het zo vermakelijk en geweldig mogelijk is. We blijven hopen op jullie aanhoudende ondersteuning en geduld terwijl we de laatste fases van ontwikkeling afronden."

Experiment 101 geeft daarbij geen concrete releasedatum. Sterker nog, het is heel duidelijk over diens missie: "We kondigen de releasedatum van de game aan op het moment dat iedereen binnen onze studio er zeker van is dat deze datum haalbaar is en het spel er gereed voor is."

De kleurrijke actiegame Biomutant verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. Een retailer heeft eerder per ongeluk een Switch-versie van de game online geplaatst, maar deze versie is vooralsnog niet officieel aangekondigd. Het spel wordt uitgegeven door THQ Nordic.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren