1. Gerucht: BioShock-verzameling komt naar de Switch

Gerucht: BioShock-verzameling komt naar de Switch

Big Daddy en Songbird in je rugzak?

Volgens de officiële Taiwanese keuringssite voor entertainment komen de BioShock-games naar de Nintendo Switch.

Op de website van de Taiwanese overheid staan de eerste BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite en tevens de collectie met alle delen vermeld voor Nintendo Switch. Net als op de andere platformen krijgen de games een R-keuring voor geweld, horror en gebruik van alcohol en tabak. Bij details over de keuring staat de releasedatum nog op "unlisted". De Taiwanese website heeft vaker het bestaan van nieuwe versies van games bevestigd, zoals de Xbox One-versie van Rocket League.

BioShock: The Collection bundelt BioShock, BioShock 2 en BioShock: Infinite met verbeterde graphics en bevat alle uitgebrachte dlc. Hiernaast bevat de verzameling ook een compilatie een nooit eerder uitgegeven video genaamd Director's Commentary: Imaging BioShock, met commentaar van Ken Levine en andere ontwikkelaars die betrokken waren bij de serie.

2K kondigde in december nog het bestaan van een nieuwe game in de BioShock-serie aan. Naast het feit dat de ontwikkeling wordt gedaan door de nieuwe studio Cloud Chamber, zijn er weinig details bekend.

bioshock

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Kijk! Voor een mooie prijs zal ik daar absoluut wel aan willen beginnen. Al zal de prijs bij release vast de volledige mep zijn..
  • Ben wel bang dat de serie flink moet inleveren op graphics. Maar leuk voor diegene die hem in handheld willen spelen.
  • @Monojaxx
    Het is een Ps3 en 360 game. Laat de Switch nu sterker zijn dan die twee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren