1. BioWare: 'Ervaring Anthem-demo is dit weekend beter'

BioWare: 'Ervaring Anthem-demo is dit weekend beter'

Duizend problemen zijn opgelost

Chad Robertson, hoofd van live service bij BioWare, heeft in de blog van BioWare aangegeven dat de de demoversie van Anthem dit weekend beter gaat zijn voor de spelers. Voor de publieke demo van aankomend weekend blijft BioWare scherp om problemen binnen de game te verhelpen.

Robertson vertelt in de blog dat alle verbeteringen binnen de demo voor dit weekend zijn gebaseerd op de feedback die ze hebben gekregen van de vorige demo, die moeilijk verliep. Robertson is ervan overtuigd dat de speler meerdere verbeteringen gaat zien in de aankomende demo.

Anthem

"Net als vorig weekend gaan we bij deze demo van Anthem ervoor zorgen dat er genoeg capaciteit is op de servers om alle spelers te voorzien van een goedlopende game", zegt Robertson. "Voor een nieuwe game als Anthem, blijft het moeilijk in te schatten hoeveel spelers meedoen in een demo als deze."

Robertson heeft eerder aangegeven dat BioWare druk is met het fixen van de problemen die zijn voorgekomen in de eerdere Anthem-demo. Hieronder valt onder andere:

  • Het fixen van stabiliteit
  • Het fixen van fouten bij het maken van eigen aanpassingen
  • Geluidsproblemen
  • Pc-controls verbeteren
  • Het verloren gaan van verdiende XP

'En nog een lange lijst van minstens duizend verdere problemen,' aldus Robertson.

Spelers die eerder meededen in de VIP-demo van vorig weekend, behouden hun progressie die ze gemaakt hadden.

Eerder werd bekend dat wanneer Anthem lanceert, er geen mogelijkheid is voor cross-platform play in de game. Dit meldde hoofdproducer, Ben Irving van Anthem. Cross-platform play houdt in dat spelers op verschillende systemen het tegen elkaar kunnen opnemen of met elkaar kunnen spelen in de online multiplayer.

Anthem verschijnt op 22 februari voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Saaie kut game.

    Ik zie alleen maar weer gejatte onderdelen die in 1 game zijn gepropt. En precies games die niet intressant genoeg zijn.
    Fusion Destiny met The Division. En een vleugje van Iron man en Avatar(uiterlijk omgeving)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren