1. BioWare komt in december met aankondiging rondom Dragon Age

BioWare komt in december met aankondiging rondom Dragon Age

Tijdens The Game Awards?

In de blog van BioWare heeft ontwikkelaar Casey Hudson gezegd dat BioWare werkt aan een nieuwe Dragon Age-game. Volgens Hudson wordt er in december meer informatie gedeeld.

In de blog spreekt Hudson over hoe groot Dragon Age is voor BioWare en dat mensen meer nieuws kunnen verwachten in december. Daarbij vertelt hij niet 'waar' ze moeten kijken voor nieuws. Dit kan betekenen dat de onthulling van een nieuwe Dragon Age-game plaatsvindt tijdens The Game Awards op 6 december. Tijdens The Game Awards worden tien nieuwe games aangekondigd en een nieuwe Dragon Age-game kan daar één van zijn.

The Game Awards worden volgende week in de nacht van donderdag op vrijdag gehouden om 2:30 uur Nederlandse tijd. De meeste nominaties tijdens The Game Awards gaan naar Red Dead Redemption 2 en God of War.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Een freemium, mobile moba. Gewoon omdat iedereen een telefoon heeft

    Ik ben heel benieuwd, dol op deze serie!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren