1. BioWare kondigt Anthem-livestream aan voor deze week

BioWare kondigt Anthem-livestream aan voor deze week

Anthem-livestream begint donderdag 15 november

In een tweet kondigt hoofdproducer van Anthem, Ben Irving, de volgende livestream aan waarin gameplay-beelden worden getoond. De livestream is aangekondigd voor 15 november om 22:00 uur Nederlandse tijd.

In de livestream wordt ondere andere gesproken over de Forge en de verschillende opties die de speler in Anthem kan toepassen aan zijn Javelin-suit. Bekijk hieronder de tweet van Ben Irving.

Eerder werd op InsideGamer nieuwe gameplay-beelden getoond van de vier verschillende Javelin-pakken: Ranger, Colossus, Storm en Interceptor. Iedere suit heeft eigen aanvallen en abilities.

Anthem

Anthem is verkrijgbaar op 22 februari 2019 voor de PS4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ik ben toch wel benieuwd naar deze game. Ik hoop echt op een goede game, want verder ziet het er fantastisch uit.
 • BioWare, don't mess this up.
 • Ik hoop dat dit wat wordt. Ben alweer even opzoek naar een game ala Destiny waar je lekker veel uurtjes in kunt steken. Destiny 2 was bij mij vanaf release al zo'n beetje afgeschreven..
 • Ziet er verdomd mooi uit. Hopelijk biedt de verticale gameplay genoeg verrassende en creatieve opties in het benaderen van objectives, en het killen van vijanden. Want ik vind het tot nog toe vrij saai ogen qua gameplay.

  Gooi er aub ook een dikke skill tree in per Javelin, zodat je lekker kan experimenteren met builds, niet zo karig als Destiny svp.

  Laat dit gewoon n dikke game worden, want het potentieel en budget is er.
 • EA heeft al aangegeven dat de game solo speelbaar is maar dat het dan op een gegeven moment te moeilijk gaat worden waardoor je wel verplicht bent om samen te werken met anderen. Zo jammer vind ik dat.
 • @Cypher
  Dit spel hoor je met vrienden te spelen.
 • @CyberFl Prima, maar dat is nu net wat ik zo jammer vind. Waarom niet gewoon een 'normale' singleplayer campaign toevoegen die je in je eentje kunt spelen ?
 • Was het maar 22 feb

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren