1. BioWare zou Dragon Age 4 tijdens The Game Awards willen aankondigen

BioWare zou Dragon Age 4 tijdens The Game Awards willen aankondigen

Meerdere websites bevestigen het gerucht

VentureBeat claimt dat BioWare van plan is om Dragon Age 4 te onthullen op The Game Awards aankomende donderdag.

De website claimt BioWare hier zelf naar heeft gehint. De ontwikkelaar liet eerder weten dat er meer info over Dragon Age "in de aankomende maand" zou volgen.

Een bron die dichtbij de studio zou staan, zou hebben gezegd dat het nog wel minstens drie jaar duurt voordat de game uitkomt. De ontwikkeling zou nog maar net zijn begonnen en het project zou zelfs nog geen officiële naam hebben. Eurogamer zou hebben kunnen bevestigen dat bovenstaande geruchten kloppen, al meldt de website verder niet hoe men dat weet.

BioWare werkt in ieder geval aan de multiplayershooter Anthem, dat op 22 februari 2019 uitkomt op pc, PlayStation 4 en Xbox One. The Game Awards worden in de nacht van donderdag op vrijdag gehouden, om 2:30 uur Nederlandse tijd.

Dragon Age Inquisition

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Vooruitzicht, geweldige trailer. Uiteindelijk blijkt de game tegen te vallen. EA helpt al zijn franchises op zeep. Wat zou ik graag zien dat dice en bioware voor een andere Publisher gaan werken. Hoe in gods naam denken dat ze goede games kunnen maken elk jaar opnieuw. Dice heeft elk jaar een game uitgebracht. En bioware gaat ook al bijna die kant op, met Andromeda en februari anthem en waarschijnlijk 2020 weer dragon age. Fuck EA
 • @Dutchy_d
  deels eens. Al vond ik de laatste Dragon Age gewoon een heerlijke game. Deel 2 was voor mij de misstap tot nu in de serie.
 • @xevulutionx
  3 maanden na release was andromeda een oké spel. Je bent toch niet de bugs en gezicht animaties vergeten? Voor mij is dragon age inquisition het laatst goed spel van bioware. EA moet ze eens de tijd geven van minimaal 3 jaar om een parel te kunnen maken. EA is op dit moment zijn eigen ruiten in aan het gooien
 • @Dutchy_d
  Daarom zeg ik ook deels eens. Ik zei ook de laatste dragon Age vond ik een heerlijke game. Dat is inderdaad Inquisition.
  Dat EA met Battlefront, Battlefield, het doormodderen met Fifa (fut) en de behoorlijke misstap/achteruitgang van Mass Effect Andromeda ook voor mij minder cool geworden is, is een ander verhaal. Daarover ben ik het eens al geef ik voor nu een Dragon Age 4 nog maar even het voordeel van de twijfel.
 • @Dutchy_d

  Hoe denken ze dat? Vrij simpel…
  DICE = 640+ werknemers, laatste uit 2016.
  BioWare = 800+++ werknemers, laatste uit 2010.

  Dat er elk jaar een game uitkomt onder dezelfde naam betekent het niet dat dezelfde studio of team wat eraan werkt.
 • @Ardyn
  En toch gaat het elk jaar mis en brengen ze bf5 uit die maar half af is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren