1. Verhaallijn voor Anthem te zien in nieuwe trailer

Verhaallijn voor Anthem te zien in nieuwe trailer

Game verschijnt op 22 februari

Tijdens de Game Awards heeft ontwikkelaar BioWare een nieuwe trailer laten zien voor de aankomende game Anthem. In de trailer zijn eerste beelden getoond over het verhaal van Anthem.

Casey Hudson van BioWare kondigde dit nieuws aan. Tot nu toe was er nog maar weinig bekend van de verhaallijn van Anthem. Behalve gameplay-beelden was dit de eerste trailer die dieper inging op het verhaal.

Ook sprak Hudson over andere projecten waar BioWare mee bezig is, maar daar werd verder niet op ingegaan. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Anthem.

Anthem verschijnt op 22 februari 2019 op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Zag dat ik uitgenodigd ben voor de gesloten alfa dit weekend… ben toch wel nieuwsgierig!
  • @Soon. Hier net zo. Zag vanmorgen het mailtje. Van het weekend eens proberen!
  • @rvg1983
    weet jij misschien hoe laat ie live is Europese tijd? vind dat altijd lastig…
  • @Soon. Als ik me niet vergis om 4 uur in de middag. En dan om 9 uur in de avond weer. Blokken van 3 uur dacht ik uit mn hoofd
  • Ik snap er net zoveel van als voor de trailer, maar zover ik nu kan zien gaat het dus om 3 andere personages en is er een schurk…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren