1. Teaser van nieuwe Dragon Age-game getoond

Teaser van nieuwe Dragon Age-game getoond

Er zijn nog maar weinig details bekend

Op The Game Awards toonde ontwikkelaar BioWare een eerste teaser van een nieuwe Dragon Age-game.

Er zijn nog maar weinig details over de nieuwe game bekend. De teaser is ongeveer een minuut lang en toont geen gameplay of zelfs maar een naam voor het spel. Aan het einde van de teaser is de hashtag '#TheDreadWolfRises' te zien.

BioWare plaatste na de onthulling op zijn site een korte tekst over de aankondiging. "We delen nu nog geen details, maar hebben een nieuw team gebouwd rondom een aantal Dragon Age-veteranen, mensen waarmee ik aan Dragon Age, Jade Empire en zelfs Baldur's Gate heb gewerkt."

Verdere details over de game, zoals een releasedatum of een officiële naam, volgen nog. Er gingen al geruchten dat BioWare de nieuwe Dragon Age zou aankondigen. Volgens diezelfde geruchten zou het nog minstens drie jaar duren voordat de game uitkomt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zo veel zin in een nieuwe Dragon Age! Ik ben benieuwd wat Solas ons te vertellen heeft! >(
  • @Rickachu ik ben nu inquistion aan het spelen, en wat een tof spel ben ook zeer benieuwd wat ze met de nieuwe gaan doen.
    En het tofste aan inquistion vind ik de politieke spelletjes wtf dat had ik niet verwacht, ik hoop dat ze dat er een beetje in houden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren