1. BioWare toont Temple of Scar-Stronghold in Anthem

BioWare toont Temple of Scar-Stronghold in Anthem

Game verschijnt op 22 februari

Er is nieuwe gameplay verschenen van de aankomende game Anthem. In een stream van ontwikkelaar BioWare lichten werknemers een nog niet eerder vertoonde Stronghold uit.

Met het verkennen van de nieuwe Stronghold, genaamd The Temple of Scar, wordt vooral de Javelin Interceptor gebruikt. In de video is te zien hoe de Interceptor wapens gebruikt, zoals de Cryo Glaive. De Interceptor in kwestie draagt de Legion of Dawn-gear die alleen verkregen kan worden via een pre-order. Tevens is te zien dat de Stronghold door de spelers met level 20 wordt verkend, wat een indicatie kan zijn vanaf welk level de Stronghold toegankelijk is.

In de video wordt aan de gameplay toegevoegd dat het verkennen van een Stronghold normaal met een team van vier spelers gedaan moet worden, ondanks het feit dat er drie mensen spelen. Naast de actieve gameplay worden er nog weinig details van de Stronghold getoond. Zo wordt er in de video niet het gehele gebied verkend. Zo wordt de eindbaas vermoedelijk geheimgehouden voor na de lancering.

Anthem verschijnt op 22 februari 2019 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren