1. Twee vooraanstaande Bioware-ontwikkelaars zijn vertrokken

Twee vooraanstaande Bioware-ontwikkelaars zijn vertrokken

Casey Hudson en Mark Darrah

Twee langdurige werknemers van Bioware verlaten de studio.

Zowel Casey Hudson als Mark Darrah zijn vertrokken, zo kondigde EA's chief studio officer Laura Miele aan. Hudson staat vooral bekend als de regisseur van de drie Mass Effect-games. Nadat hij bij de studio vertrok, keerde hij in 2017 weer terug als de general manager. Darah was al 23 jaar werkzaam bij de studio en was sinds de eerste Dragon Age-game de executive producer van de franchise.

Miele geeft aan dat beide heren persoonlijk te willen bedanken voor hun werk. Tot er een nieuwe general manager is gevonden, neemt Gary McKay het stokje tijdelijk over van Hudson.

Zowel Hudson als Darrah laten weten dankbaar te zijn voor hun langdurige carrières bij de studio. Darrah laat weten dat de nieuwe Dragon Age-game in goede handen is bij creative director Matthew Goldman, terwijl Christian Dailey de rol van executive producer van de serie overneemt. Beide heren gaven niet aan wat ze in de toekomst van plan zijn.

Naast de nieuwe Dragon Age, werkt Bioware zover bekend ook aan Mass Effect: Legendary Edition en een nieuwe Mass Effect-game. Ook werd eerder al aangekondigd dat Anthem op de schop zou gaan, maar daar is nog altijd niets over bekend.

BioWare

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren