1. Black Mirror-releasedatum gelekt via Netflix-Twitter

Black Mirror-releasedatum gelekt via Netflix-Twitter

Vijfde seizoen krijgt 'kies-je-eigen-avontuur-aflevering'

De releasedatum van het vijfde seizoen van Black Mirror is gelekt via het Twitter-account van Netflix. In de tweet van Netflix is de lijst te zien van opkomende film- en seriereleases die plaatsvinden in december. Het vijfde seizoen van Black Mirror staat gepland op 28 december.

De inmiddels verwijderde tweet laat een lijstje zien waarbij films als The Fast and The Furious, Avengers: Infinity War en dus ook de eerste aflevering van Black Mirror, genaamd 'Bandersnatch', op staan. Eerder werd ook bekendgemaakt dat een aflevering in Netflix bedoeld is voor de kijker om zelf te kiezen hoe de aflevering afloopt. Het is nog niet bekend welke aflevering dit precies is, maar Netflix wil dit idee vaker implementeren bij series. Bekijk hieronder een screenshot van de tweet.

Netflix

Het vijfde seizoen van Black Mirror staat gepland om uit te komen op 28 december op Netflix.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Black Mirror is zeker Nice, maar helemaal hyped voor Watersnip Down: gruwelijke serie!
  • Waanzinnige serie, Twilight Zone meets technologie. Scary, omdat het een reële toekomst visie betreft.
  • Ik heb 2 afleveringen gekeken van deze serie maar mij doet het helemaal niks. Het is net of een groep mensen aan een tafel heeft gezeten met het idee "laten we zo vaag mogelijke shit verzinnen en dat een serie noemen".
  • Vind het over het algemeen wel een vette serie, maar er zit duidelijk een verschil in kwaliteit per aflevering. Die laatste was echt ziekelijk vet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren