1. Eerste Black Ops 4-dlc past Blackout-map aan

Eerste Black Ops 4-dlc past Blackout-map aan

Operation Absolute Zero nu beschikbaar

Treyarch heeft via hun blog details voor de eerste dlc-uitbreiding van Call of Duty: Black Ops 4 gedeeld. De nieuwe uitbreiding heet: 'Operation Absolute Zero'. Ook krijgen Black Ops Pass-bezitters drie nieuwe maps.

Treyarch vertelt in zijn Black Ops 4-blog over de verdere details van de nieuwe gratis content. Daarbij is een groot deel van de nieuwe content geïnspireerd door de feedback van de fans. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Call of Duty: Black Ops 4 - Operation Absolute Zero.

multiplayer

Zero
Voor Blackout en Multiplayer-modus wordt Zero geïntroduceerd . Zero is een dodelijke hacker die haar vijanden kan afleiden en uitschakelen dankzij haar krachtige hacking-tactieken. Zero kan vrijgespeeld worden door Tier 1 te voltooien die in de vernieuwde Black Market wordt aangeboden.

Wapens
Ook zijn er nieuwe wapens toegevoegd voor de multiplayer-modus, zoals Daemon 3XB SMG, SWATRFT assault rifle en Secret Santa-handwapen. Deze wapens zijn direct beschikbaar in Blackjack's Gun Game, één van Black Ops 4 uitgelichte Multiplayer-playlists.

Black Ops 4

Blackout

In Blackout wordt Hijacked uit Black Ops 2 toegevoegd. Het luxe jacht kan geplunderd worden, waarna spelers verder op het land direct gebruik kunnen maken van de nieuwe pantserwagen met een ARAV-geweer. Binnen Hijacked kan ook als Zero gespeeld worden of als een van de vier nieuwe zombie-dodende vechters die vrijgespeeld kunnen worden in nieuwe Zombies Character Missions.

Naast de gratis content wordt er in Blackout nog meer nieuwe content verwacht in de vorm van Custom Games, wapenversieringen, feestelijke versieringen voor de map, sneeuwballen die gebruikt kunnen worden als wapen en speciale evenement-gerelateerde Tiers.

Verder brengt de update langverwachte veranderingen aan de gameplay, zoals een systeem om patsers te repareren en een beter geluidssysteem.

Zombies

Het Black Ops Authenticity Stamp-systeem biedt spelers de mogelijkheid om de resultaten van hun game online te delen via een persoonlijke code die aan het eind van elke match wordt gegeven, samen met Daily Tier Skips voor Zombies, waarmee spelers Black Market Tier-bonussen kunnen krijgen door elke dag Zombies te spelen.

Black Market

In de vernieuwde Black Market kunnen spelers genieten van nieuwe mogelijkheden om personages en wapens te personaliseren.

Black Ops 4

Black Ops Pass

Met de eerste downloadbare content komen ook twee nieuwe multiplayer-maps, Madagascar en Elevation, en een nieuwe Zombies-map genaamd Dead of the Night. Deze nieuwe content is alleen speelbaar voor spelers met een Black Ops Pass. Deze nieuwe content voor Black Ops Pass was eerder al ontdekt door spelers. Officieel is de content verkrijgbaar vanaf 18 december

Black Ops 4

De nieuwe Operation Absolute Zero-content is deze week exclusief verkrijgbaar voor PlayStation 4 en vanaf 18 december ook voor Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren