1. Black Ops 4-servers hebben downgrade gekregen

Black Ops 4-servers hebben downgrade gekregen

Treyarch zet prioriteiten op speelbaarheid

Spelers van Call of Duty: Black Ops 4, hebben in de multiplayer-modus gemerkt dat de servers gezakt zijn van 60hz naar 20h. Treyarch gaf op Reddit toe dat ze de speelbaarheid en stabiliteit van de game als prioriteit zien ten opzichte van netwerkprestaties.

In de reactie op Reddit verklaarde Treyarch dat ze constant aan het werk zijn om de game te optimaliseren voor online spelers om de hoogste kwaliteit aan te kunnen bieden van Black Ops 4. Omdat de game zo groot en massaal gespeeld wordt, hebben ze ervoor gekozen om de prestaties van de servers te verlagen. Zo blijft Black Ops 4 online globaal speelbaar. Nu Black Ops 4 uit is, gaat Treyarch aan het werk om de game te optimaliseren, zodat de game de kwaliteit krijgt die de speler wenst.

Call of Duty: Black Ops 4

Treyarch gaat in de volgende twee weken aan de slag met updates en bedankt de fans voor hun geduld en steun.

Lees ook onze review van Call of Duty: Black Ops 4, waarin Jacco stelt dat het de innovatiefste Call of Duty sinds jaren is.

Call of Duty: Black Ops 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Ik hoop dat ze de servers weer terugkrijgen op 60Hz, anders hebben ze aan false advertisement gedaan naar mijn mening. Het is een groot verschil.
  • @CerandoX.nl
    Precies.. Het is ook op diverse momenten te merken in de gameplay (bekendste is het dood gaat terwijl je de hoek al om bent).
    Ik kan ook een beetje begrijpen dat het overweldigend aantal spelers de servers overbelast, maar ik heb toch het gevoel dat ze nu de piek afwachten in plaats van opschalen in capaciteit.
  • Willen ze alles op launch 60hz maken dan hebben ze dubbel zoveel servers nodig. Beter qua kosten om dan even drie weken te wachten. Dan is het een stuk minder druk en kan de performance omhoog.

    Pure geld kwestie. Geen technische.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren