1. Call of Duty: Black Ops 4-update voegt tanks toe

Call of Duty: Black Ops 4-update voegt tanks toe

Operation Dark Divide, nieuwe mappen, wapens en meer

De Operation Dark Divide-update is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4-gebruikers en verschijnt later naar op de andere gebruikelijke platforms. Operatie Dark Divide van Black Ops 4 markeert het begin van een scheiding in de Specialisten. Zo ontstaan er schurken en helden.

De update zit bomvol nieuwe opties, items en meer. Allereerst is er een nieuwe map, de Main Blackout-map. Er is ook een nieuwe game-modus voor een gelimiteerde tijd, Heavy Metal Heroes. De nieuwe modus biedt intensieve gevechten tussen gepantserde ARAV's, ATV's, motorfietsen en tanks.

Tanks zijn ook onderdeel van de update, net als de Flare Gun. De tank is momenteel alleen beschikbaar in de Heavy Metal Heroes-modus en ondersteunt twee spelers, één is de bestuurder en de ander bestuurt het wapen. Tevens zijn er twee nieuwe wapens, The Savage Impaler en Winter’s Fury.

Ook de Black Market krijgt nieuwe items zoals een Starter Pack met onder andere de Gorger Weapon Camo en drie Duplicate Protect Crates. Tijdens Dark Divide zal Blackjack zijn winkel regelmatig aanvullen met items zoals een Paladin HB50 MKII-wapen, Ruins Shock and Awe-outfit, Firebreaks Magmageddon-outfit en Spectres Spectral -outfit.

Verder zijn er nieuwe zombie-opties met onder andere twee nieuwe Elixers: Secret Shopper (hiermee kan iedere wall-buy-locatie gebruikt worden om ammunitie te kopen voor je wapens) en Power Vacuum. Dit Elixer zorgt ervoor dat de drop-ratio van items verhoogd wordt.

Lair is een nieuwe multiplayer-map waar helden en schurken het tegen elkaar op gaan nemen op een vulkanisch eiland. De helden moeten de Arkadeus-organisatie stoppen voordat zij hun Death Laser afronden.

Lees hier alles over de volledige inhoud van de update.

De Operation Dark Divide-update is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4-gebruikers en komt later op de andere platforms uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Ik speelde nog best veel blackout maar wat is dit nou toch weer voor rommel. Superhelden in een Call of duty game? Komop man.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren