1. Exclusieve Zombies-modus voor Black Ops Cold War op PlayStation

Exclusieve Zombies-modus voor Black Ops Cold War op PlayStation

Vecht tegen golven aan zombies

Op PlayStation-consoles is in Call of Duty: Black Ops Cold War een jaar lang exclusief de Zombies Onslaught-modus te spelen.

De modus komt op lancering beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5 en verschijnt pas na een volledig jaar op andere platforms. Zombies Onslaught staat los van de reguliere Zombies-modus, dat wel in alle platformversies zit.

Zombies Onslaught is een coöperatieve modus voor twee spelers dat zich afspeelt op de diverse reguliere multiplayermaps uit de game. Spelers moeten een afgebakend gebied waar een 'orb' rondvliegt verdedigen van een golf aan zombies. Wanneer er genoeg zombies zijn gedood, verplaatst de orb op de map en moet er op de nieuwe locatie tegen een golf aan zombies gevochten worden. Hoe verder spelers komen, hoe sneller en sterker de zombies worden. Het doel is om zo lang mogelijk in leven te blijven. Beloningen die worden vrijgespeeld kunnen in andere modi van de game worden gebruikt.

Door de marketingdeal die uitgever Activision met Sony heeft lopen, kleven er diverse voordelen aan het spelen van Call of Duty-games op Playstation-consoles ten opzichte van andere platforms. Zo beginnen bèta's eerder op PlayStation-consoles en komen dus ook modi tijdelijk exclusief naar deze platformversies. Vorig jaar ontving Call of Duty: Modern Warfare op PlayStation-consoles tijdelijk exclusief de Spec Ops Survival-modus.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt op 19 november ook uit op PlayStation 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • En dit is de reden dat jullie straks geen Elder Scrolls kunnen spelen.

  Dus veel plezier met " deze mode " en een exclusieve Spiderman voor avengers
 • @Ichabod

  "de reden dat jullie…"

  Wat een trieste reactie weer. Ik hoop dat er snel een beetje haar op je balzak groeit en je je pubergedrag gedag zegt.

  OT:
  Waardeloos. Dit soort tijdelijk exclusieve content vind ik verschrikkelijk. De hoop dat dat zou verdwijnen met de next-gen is helaas vervlogen.
 • @Rahl
  Z'n testikels zijn waarschijnlijk nog niet eens ingedaald, de kleuter. Elke weldenkende gamer gunt een ander toch ook elke games. Kinderachtig gedoe weer zeg.
 • @Ichabod
  Waarom moet je nou wederom op zo'n manier reageren? Zit je nou echt op Playstation gebruikers zelf te mekkeren deze deal?
  Je lijkt het weer puur om de reacties te doen, en ik begin er een beetje moe van te worden.
 • @Gaaiz

  In die positie heeft Sony Microsoft gebracht.
  En nu is er iemand aan de leiding die doorpakt.

  En daarbij van die PS fans hoor je altijd wij hebben de exclusive's dus er mag best wel eens wat gezegd worden

  Maar dan zijn de pony's op de teentjes getrapt

  Waar ze zo hoog van de toren blaasden komen ze de komende jaren flink op de koffie

  En als laatste wat moet je met een modus en een character denken ze echt dat iemand het wat boeit ?
 • @Ichabod

  Ik hoop echt dat je ook nog kunt genieten van de spelletjes want ze zijn in uw geval nogal politiek geladen. Zonde van je tijd!

  Microsoft heeft zich trouwens ook aan dit soort praktijken laten vangen. Kijk maar de launch: geen exclusives, enkel aangekochte leugens. Dat bevestigt nog maar eens dat we via de gedragingen van de Xbox fanbase kunnen concluderen dat jullie aan geheugenverlies lijden.

  Nog een goeie:
  Tijdens deze generatie stelde Microsoft zich op als neutrale partij. Een bemiddelaar die gamers wilt verenigen. Even later kopen ze Bethesda op.

  Bedrijven zoals Facebook krijgen bakken kritiek op hun policy ivm de VR bril en verplichte FB account. Blijkbaar mag Microsoft dit wel met Minecraft doen. Goed bezig mensen. Laat je maar vangen door Microsoft. Ze hebben je goed te pakken met hun eigen ecosysteem en abonnementen.

  Een vrije gamer die niet vast hangt aan een plastieken box!

  Amen.
 • @Ichabod

  Het boeit jou anders precies wel. Ik vind het straf dat ze Kaas geband hebben, maar kinderlijke fanboys als jij mogen hier wel blijven rondlummelen.

  InsideGamer logica.
 • @Mister Frowdo
  Waarom denk je dat ik bovenstaande opmerking maak? Of denk je dat Kaas zonder pardon gebanned is?
 • @Gaaiz

  Om welke reden is Kaas dan geband? Ik stel een serieuze vraag. De reacties die ik van hem zag veroorzaakten vaak discussies, maar waren bij mijn weten nooit zo controversieel of storend als die van sommige anderen hier.
 • @Mister Frowdo
  Om soortgelijke redenen. Dat het niet zo storend is al hier staat daar voor nu los van, en er zat ook een verleden aan. Maar Ichabod begint wel aan z'n limiet te zitten..
  Ben zelf niet van het "censureren", dus ik geef 't altijd even een kans.
 • @Gaaiz

  Okay. Bedankt voor het antwoord!
 • @Mister Frowdo

  Kaas begon kennelijk met ziektes en bedreigingen te strooien. Njah, das onacceptabel.
 • @benjaminben

  Oeps, dat heb ik klaarblijkelijk gemist dan. Oké, dan snap ik dat Kaas een ban kreeg volledig… :/
 • @Mister Frowdo

  Ja ging ook langs mij heen, maar als jij tegen anderen 'laat jij je maar lekker in je kontje… Door een welkende ontwikkelaar' gaat zeggen. Dan is dat misselijk en toxic gedrag en terecht dat je een ban krijgt. Laat hem maar ff afkoelen.
 • @Mister Frowdo

  Kaas ?
 • @Ichabod. Dat was een member hier, nogal toonaangevend ook. Kaassouflee met dubbel eeeeeee!!
 • @Ichabod

  Gozer! Hoe oud ben jij? 😂
  Dit soort deals zijn heel normaal in deze wereld. Zowel Microsoft als Sony doen dat allebei.
 • Ik heb dit altijd al een vervelend iets gevonden. Dat timed exclusieve content waarmee je eigenlijk de kopers (spelers) op je andere platform(en) een dikke middel vinger geeft.

  Maar ja geld…
 • De exclusiviteit op Xbox was een maand dat was wel te overzien maar een modus een jaar lang weghouden op andere platformen is gewoon heel slecht.
 • @Real13
  Eens, al was de spec ops in Modern Warfare naar mijn mening gelukkig ook niet de moeite. Maar is natuurlijk wel prettig als je dat als non-playstation speler zelf kunt ervaren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren