1. Black Panther voor Marvel's Avengers aangekondigd

Black Panther voor Marvel's Avengers aangekondigd

Roadmap van nieuwe content uitgestippeld

Dit jaar moet superheld Black Panther speelbaar worden in Marvel's Avengers.

Dat heeft Square Enix bekendgemaakt. Het bedrijf gaf meer duidelijkheid over wat spelers van de vorig jaar verschenen game dit jaar allemaal kunnen verwachten. Black Panther is onderdeel van een uitbreidingspakket waarin ook Klaw, de Wakanda-jungle en diverse nieuwe vijanden en missies zitten. Wanneer deze uitbreiding precies verschijnt is niet bekend.

Verder komen er ook diverse andere nieuwe uitbreidingen naar de game, waaronder Wasteland Patrol, Project Omega en Cosmic Cube. Een samenvatting van alle aankomende content is in de illustratie hieronder te zien.

Deze week is Operation: Hawkeye Future Imperfect uitgekomen voor de game. Deze uitbreiding maakt Hawkeye speelbaar en voegt nieuwe verhalende content toe aan de game. Ook is het nu mogelijk om de Reassemble-campagne te resetten, zodat content opnieuw doorlopen kjan worden. Tot slot is Marvel's Avengers inmiddels ook verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Mensen met de PS4- of Xbox One-versie kunnen een gratis update downloaden en hun geboekte progressie meenemen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit is echt trekken aan een dood paard. Die game is echt de volgende Anthem en terecht. Studio's moeten maar eens leren dat een game af en goed moet zijn bij release. Niet een game te vroeg uitgeven voor het geld en dan later maar proberen op te poetsen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren