1. Black Widow mogelijk Marvel's eerste film voor 16+

Black Widow mogelijk Marvel's eerste film voor 16+

Marvel slaat nieuwe weg in met film voor volwassenen

Geruchten gaan dat de volgende Marvel-film, 'Black Widow, niet voor alle leeftijden gaat worden. De film staat mogelijk gepland om, net als Deadpool en Logan van 20th Century Fox-films, minimaal voor zestien en jaar ouder te worden.

Avengers heldin en voormalig KGB-spion, Natasha Romanova/Black Widow gaat volgens geruchten de eerste film worden die voor zestien jaar en ouder gaat worden. Dit wordt de eerste officiële Marvel-film die niet voor kinderen geschikt gaat worden. Marvel volgt hiermee het voorbeeld van eerdere 20th Century Fox-films: Deadpool 1 & 2 en Logan. Of Marvel dit in de toekomst vaker gaat doen wordt het volgende gerucht. Scarlett Johansson gaat wederom de rol vertolken van Black Widow. Er is nog geen releasedatum bekend voor de film.

Black Widow wordt naar verwachting de tweede Marvel-film waarbij een vrouw de hoofdrol speelt. De eerste Marvel-film met een vrouwelijke hoofdrol gaat de aankomende Captain Marvel-film worden. Captain Marvel staat gepland om 6 maart uit te komen in de Nederlandse bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Maar alles, buiten The Hulk en Spider-Man, is nu toch van Disney? Dus is Deadpool en Logan toch van… Disney :-3
  • Scarlett Johansson is mijn favoriete superheldin… eh ik bedoel Black Widow, vanwege haar speciale kwaliteiten…
  • Ik denk dat ik voor weinig mensen spreek, maar ik snap echt niet wat er zo leuk is aan films zoals The Avengers etc. Altijd dezelfde clichés en characters die alles overleven. Misschien dat dit meer een á la Ant-Man is, dan zou ik het wel leuk vinden.
  • @Nova-6
    Zo zie je maar hoe het kan veschillen, ik vind Ant-man samen met iron man 3 de minst interessante marvel films van de laatste jaren. Nog steeds wel vermakelijk overigens. De tweede Avengersfilm was ook geen klapper btw. En zal verder niks spoileren zomaar ervan uitgaan dat characters overleven zou ik niet doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren