1. Blackout-modus Call of Duty: Black Ops 4 week lang gratis speelbaar

Blackout-modus Call of Duty: Black Ops 4 week lang gratis speelbaar

Vanaf 17 januari tot 24 januari

Vanaf morgen kunnen spelers een week lang gratis aan de slag met een testversie van de Blackout-modus uit Call of Duty: Black Ops 4.

De testversie is vanaf 17 januari beschikbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4 en loopt tot 24 januari. Deze versie laat spelers dus een week de battle royale-modus van het spel gratis uitproberen.

Activision Blizzard heeft verder niet bekendgemaakt wat er allemaal in deze testversie van Blackout zit. Mogelijk bevat het alle content uit de Blackout-modus, of misschien zijn bepaalde opties afgeschermd. Dit zal blijken wanneer de testversie morgen online gaat.

De Blackout-modus is vooralsnog alleen beschikbaar als onderdeel van Call of Duty: Black Ops 4. De grootste concurrent in het battle royale-genre, Fortnite, is geheel gratis te downloaden. Mogelijk gebruikt Activision de testversie om te kijken hoe een gratis versie van de modus aanslaat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Tof!

    blijkbaar mag je niet alleen "tof" posten, vandaar deze zin.
  • Bring the noobs..
  • @Robskeee

    Oh OH, macho alert…
  • Spelen veel mensen nou Black Ops 4? Is het vooral de Blackout-modus?

    Ik heb totaal geen idee meer van hoe groot de Call of Duty community nog is. Het voelt nog zo recent dat Call of Duty (en Battlefield) DE games waren die iedereen speelden, zoals mensen vroeger allemaal World of Warcraft speelden en Pokémon.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren