1. Blade Runner-remaster uitgesteld naar volgend jaar

Blade Runner-remaster uitgesteld naar volgend jaar

Game wordt ontwikkeld door Nightdive Studios

Het eerder aangekondigde Blade Runner: Enhanced Edition komt niet meer dit jaar uit en is uitgesteld naar ergens volgend jaar.

Een precieze nieuwe releasedatum is er nog niet. "Er zijn wat obstakels die we moeten overkomen", zo legt de ontwikkelaar uit. "De jacht die we hebben gemaakt op het oorspronkelijke bronmateriaal heeft ons daarnaast met lege handen achtergelaten."

Blade Runner: Enhanced Edition wordt ontwikkeld door Nightdive Studios, de ontwikkelaar van de aankomende System Shock-remake en diverse remasters zoals Doom 64 en de Turok-games. De game De game komt naar pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

De klassieke point-and-click adventure Blade Runner van Westwood Studios verscheen in 1997. Dat was opvallend, want de film waarop de game gebaseerd is verscheen in 1982. In plaats van een gemakkelijke kopie van de film, werd spelers een gedeeltelijk gerandomiseerde adventure voorgeschoteld. Personages hadden een real-time schema die ze aanhielden en er waren ook nog eens verschillende eindes.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Jammer ik had eigenlijk best wel zin in deze remaster van deze klassieker. Hopelijk komt hij echt volgend jaar uit.
  • Van mij mogen ze al die klassiekers remasteren
    Space Quest
    Police Quest en alle dergelijke point and clicks
  • @Ichabod

    Wow voor het eerst dat ik het met je eens ben.
  • De SWAT series

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren