1. Bleeding Egde krijgt een releasedatum

Bleeding Egde krijgt een releasedatum

De game komt uit op 24 maart 2020

Bleeding Edge is eerder dit jaar aangekondigd door Ninja Theory, de releasedatum van de game is bekendgemaakt via de Microsoft Store-pagina, waar de datum 24 maart 2020 vermeld staat.

De pagina vermeldt onder andere de bonussen die spelers ontvangen wanneer zij een pre-order plaatsen. Het gaat hierbij om de Punk Pack die onder andere drie exclusieve skins bevat: Punk Rock Niđhöggr, Butterpunk Buttercup en Outrider ZeroCool. Tevens bevat de pack Rioter’s Hoverboard, een stickerpakket en drie bonus-schimpscheuten.

Het is mogelijk dat de pagina live is gegaan in anticipatie voor de Inside Xbox-stream van vanavond, maar de pagina is ook kort offline gehaald, alhoewel hij nu weer te vinden is. Bleeding Edge is een multiplayer-vechtspel en wordt uitgebracht op pc en Xbox One. Er zijn 12 karakters om uit te kiezen, die allemaal melee-aanvallen hebben, sommige hebben ook aanvallen van een grotere afstand. Er zijn in totaal drie klassen: moordenaar, ondersteuning of tank.

Bekijk hieronder de trailer.

De game komt uit op 24 maart 2020 voor pc en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Ik had liever een unieke game gezien zoals Hellblade bijvoorbeeld was. Het lijkt net dat Microsoft de opdracht heeft gegeven om een multiplayer game te maken. Wordt hier niet warm of koud van.
  • @Dutchy_d
    Het is juist omgekeerd. Een deel van het Ninja Theory team heeft dit al jaren als hun eigen passieprojectje op de plank liggen. Microsoft geeft ze nu de middelen om het te realiseren.

    Op de achtergrond zijn ze ongetwijfeld bezig met een unieke singleplayer ervaring. Heb ik zelf ook veel meer interesse in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren