1. Blizzard denkt na over 'de toekomst van StarCraft'

Blizzard denkt na over 'de toekomst van StarCraft'

Geen nieuwe content voor deel 2

Er komt geen nieuwe content meer voor StarCraft 2, maar Blizzard denkt wel na over de toekomst van de serie. Dat is te lezen in een nieuwe blog van de ontwikkelaar.

StarCraft 2 kwam tien jaar geleden uit, maar kreeg nog altijd nieuwe content. De laatste jaren bracht Blizzard Commanders en War Packs uit, speelbare personages en packs met cosmetische voorwerpen. Volgens de blogpost worden daar geen nieuwe dingen meer aan toegevoegd.

Het team zal nog wel nieuwe balansupdates uitbrengen als dat nodig is, en blijft de seizoenen in de game ondersteunen. Ook blijft er aandacht voor de game als e-sport.

Executive producer en vice-president van Blizzard Rob Bridenbecker geeft aan dat het team nu weer ruimte krijgt voor andere dingen. "Het goede nieuws is dat deze verandering ons ruimte geeft om na te denken over de toekomst, niet alleen rond StarCraft 2, maar voor het hele StarCraft-universum." Het is niet duidelijk of hij doelt op een mogelijk vervolg, een nieuwe game is in ieder geval nog niet aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Gewoon ooit een deel 3 en aub geen spin off met de naam, meestal loopt dat niet goed af en wordt de naam te grabbel gegooid.
  • Een deel 3 of een third person shooter in het SC universum graag. En ver heel ver het liefst 65.000.000 miljoen lichtjaar wegblijven van MMO.
  • Gokje, sc1 remaster? Remake? Tja waarom iets nieuws maken…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren