1. Blizzard heeft nog geen plannen voor Warcraft 4

Blizzard heeft nog geen plannen voor Warcraft 4

Warcraft 3: Reforged heeft prioriteit

In een interview met GameSpot heeft Blizzard-producer Pete Stilwel verteld dat er voorlopig nog geen plannen zijn voor een Warcraft 4. Hij sluit niks uit voor in de toekomst, maar de prioriteiten liggen nu bij Warcraft 3: Reforged. Deze game werd aangekondigd tijdens BlizzCon 2018.

Stilwel verteld dat Warcraft 3: Reforged een remaster is van Warcraft 3: Reign of Chaos en The Frozen Throne-uitbreiding. De game is gericht op spelers die vroeger ook al Warcraft speelde. Dit verhaal sluit aan bij wat Starcraft 2: Legacy of the Void-producer Tim Morton eerder heeft gezegd over de toekomst van de Warcraft-franchise. Tijdens BlizzCon werd ook een gameplay-trailer getoond over Warcraft 3: Reforged.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Eerst aankondiging van Warcraft Immortal voor mobile hoop ik? We hebben tenslotte allemaal een smartphone.
  • @mightybundy

    Hopelijk maak je daar een toe vroeg geplaatste 1 april grap.
  • Al die game industries zijn games aan het remasteren voor de poen en ik word er dood ongelukkig van.
  • Ik hoop dat ik er een gratis update voor krijg want heb niet zo lang terug nog warcraft 3 gekocht. Ben niet van plan er nog n keer geld voor te betalen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren