1. Blizzard kondigt Diablo 4 aan

Blizzard kondigt Diablo 4 aan

Bloed is de sleutel

Tijdens Blizzcon 2019 heeft Blizzard Diablo 4 aangekondigd. Het bedrijf toonde zowel een filmische trailer als gameplaybeelden.

De eerste trailer geeft een uitgebreide blik op schattenjagers die tegen demonen vechten in een donkere kerker. De game speelt zich 'vele jaren' na Diablo 3 af en toont het herrijzen van een 'legendarische naam'.

Regisseur Luis Barriga vertelde vervolgens meer over de thema's en gameplay van Diablo 4. De game keert terug naar de 'duistere wortels' van de franchise op zowel het gebied van art style als verhaal.

De game krijgt ook een uitgebreidere wereld, met onder andere een 'gothische en Middeleeuwse versie van de hel'. De game bevat ook PvP-zones waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

In de gameplaytrailer worden ook de eerste drie klassen onthuld: de Barbarian, Sorceress en Druid.

De game verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Oyeah
  • Ben benieuwd, Bring it on.
  • Zin in Diablo 4.
  • De cinematic was heel tof, maar de gameplay-trailer is duidelijk nog van een eerste fase. Ik mag hopen dat het grafisch nog opgepoetst gaat worden, want nu miste ik toch textuur hier en daar.
  • Eindelijk Diablo 4! Ja ok we moeten er nog even op wachten, maar het is al fijn om te weten dat er aan gewerkt wordt! Zin in!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren