1. Blizzard kondigt Overwatch 2 aan

Blizzard kondigt Overwatch 2 aan

'We willen herdefiniëren wat een vervolg is'

Tijdens Blizzcon 2019 heeft regisseur Jeff Kaplan Overwatch 2 bevestigt. De game krijgt verhaalmissies, co-op en een gedeelde multiplayermodus met het eerste deel.

De trailer, genaamd Zero Hour, toont Tracer, Winston en Mei die een gigantische robotaanval in Parijs afslaan. Gedurende het gevecht sluiten meerdere bekende personages zich aan, zoals Genji en Reinhardt, waarna ze samen een grote robot neerhalen. De samenkomst leidt tot de terugkeer van Overwatch.

Kaplan onthulde ook coöperatieve verhaalmissies, waarvan de eerste Rio de Janeiro heet. Hierin moeten spelers steden bevrijden van de eerder genoemde robots. Los daarvan staan Hero Missions: herspeelbare co-op-missies voor vier spelers, vergelijkbaar met Adventure Mode uit Diablo. In deze modus kunnen spelers heroes trainen en vaardigheden ontgrendelen.

PvP is daarnaast nog steeds onderdeel van de franchise, met een nieuwe modus genaamd Push. Dit weekend is de modus speelbaar voor bezoekers van Blizzcon, dus vermoedelijk wordt dan meer duidelijk over wat de modus exact inhoudt. Blizzard onthulde ook dat alle 31 heroes een nieuw uiterlijk krijgen, naast de aankondiging van de nieuwe heroes Sojourn en Echo.

De multiplayermodus van Overwatch 2 is gedeeld met de originele game, waarbij alle nieuwe maps en heroes ook naar Overwatch komen. Spelers die overstappen op Overwatch 2 nemen al hun progressie mee naar de game.

Een releasedatum van Overwatch 2 is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Oooooyeah
 • @CodyvandenBogert hypehypehypehypehype
 • @CodyvandenBogert
  Dit ziet er goed uit inderdaad. Als je dan een paar k-potten hebt kan je mooi even pve gaan spelen. Hopelijk kan je de custom abilities ook online gebruiken bij bepaalde modus.
 • Laat maar komen, overwatch is nog steeds 1 van mijn favoriete games allertijden.
 • @CyberFl hell yeah! Ik speel het nog steeds, nooit gestopt. Diablo 4 en Overwatch 2, today was a good day
 • @CodyvandenBogert

  Speel het ook nog steeds, wat minder dan vroeger. Maar nog steeds een aantal potjes per week. Ik kreeg echt tranen van geluk toen ik de trailer zag.
 • Zal het een next gen game worden?
 • Knap! Niet zo kortzichtig als de anderen.

  Ik vind het nog steeds gek dat mensen ieder jaar weer FIFA ultimate team spelen. Je investeert erin (tijd en soms echt geld) en dan plots laat je alles vallen voor een nieuwere versie die amper sprongen heeft gemaakt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren