1. Nieuwe Diablo waarschijnlijk niet op Blizzcon

Nieuwe Diablo waarschijnlijk niet op Blizzcon

"Er liggen goede dingen in het verschiet voor zij die wachten"

Blizzard lijkt te hinten dat het langverwachte Diablo 4 niet op Blizzcon te zien zal zijn.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Diablo 4 op de show aanwezig is. Zo zijn er panels waarin de toekomst van de franchise besproken wordt. In een blogpost op de officiële Diablo 3-website perkt Blizzard echter deze geruchten in.

"Blizzcon 2018 is bijna hier en we hebben veel geruchten over onze plannen voor Diablo gezien. We hebben meerdere teams die aan verschillende Diablo-projecten werken en we kunnen niet wachten om jullie hier meer over te vertellen... wanneer de tijd rijp is."

Verderop in de blogpost benadrukt Blizzard dat "er goede dingen in het verschiet liggen voor zij die wachten". Ook meldt het bedrijf: "We zullen niet gereed zijn om al onze projecten aan te kondigen, maar we willen wel wat nieuws gerelateerd aan Diablo met jullie delen op de show." Daarmee lijkt het bedrijf te willen zeggen dat er geen Diablo 4 op Blizzcon aanwezig zal zijn.

Op Blizzcon zelf zal pas duidelijk zijn wat Blizzard precies bedoelt. Deze begint op 2 november. Op die dag komt overigens ook Diablo 3 uit op de Switch.

Diablo

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik zou een MMO-versie wel cool vinden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren