1. Testmodus Overwatch gooit balans overhoop

Testmodus Overwatch gooit balans overhoop

Blizzard gaat meer experimenteren met de game

Blizzard rolt momenteel de nieuwe modus Tripple Damage uit. De modus is onderdeel van een nieuw experiment.

Waar Overwatch-teams normaal bestaan uit twee personages in elke rol - tank, damage of support - maar Tripple Damage wijzigt dit naar driemaal damage ten koste van één tankpersonage. De modus is ingevoerd vanwege de hoge wachttijd voor damage-personages voorafgaand aan een potje.

Tripple Damage is onderdeel van de nieuwe Experimental Card, in feite een testruimte die is bedoeld om radicale gameplay-wijzigingen te testen. In tegenstelling tot de public test server is de Experimental Card direct toegankelijk op alle platformen en telt alle gemaakt progressie.

In onderstaande video vertelt Overwatch-regisseur Jeff Kaplan meet over de modus en de gedachte achter de Experimental Card.

Vorige week verschenen geruchten over een mogelijke Overwatch-anime op Netflix.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Toevallig gisteren van m'n pc gegooid.

  Vind er geen bal meer aan. Dat verplichte setje rollen is een doodsteek, gok ik.

  Volgens mij spelen veel mensen dit om het spelen en al een poos niet meer omdat het echt heel tof is. Dat is tenminste wat ik in mijn omgeving hoor.

  Wel heel erg jammer.

  Speelde zelf graag als Zen. De perfecte combi tussen healing en dps (als je goed leert mikken). Nu is 'ie niet meer haalbaar in gewone potjes. Je kan 'm niet kiezen als dps (want dat is 'ie niet echt) en ook niet als healer (is 'ie wel, maar lang niet zo goed als andere helden). Hij zat juist in z'n fijn grijs gebied en een enorm waardevolle toevoeging aan een team.
 • @BertdeVries voor mij is de magie weg van de game en ik kan niet echt verklaren waarom dat zo is.

  Het was de eerste game sinds Halo 3 dat ik weer echt heel dedicated speelde. Echt jammer eigenlijk.
 • @mightybundy hier hetzelfde, al kan ik wel zeggen dan ik die 2-2-2 helemaal niks vind. En de community is best naar.
 • @BertdeVries
  Door de community is dit systeem gekomen. Ze zijn allemaal zo zelf voldaan dat niemand wilde healen of tanken, waardoor je soms gewoon potjes voor niks aant spelen was. Ik speel het liefst tank, maar in veel seizoenen heb ik moeten healen (wat niet erg is, maar wel altijd je het altijd moet doen).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren