1. Ongebruikte Bloodborne-baas ontdekt en hersteld door modder

Ongebruikte Bloodborne-baas ontdekt en hersteld door modder

Loran Cleric “Fort” zet tegenstanders in vuur en vlam

Fans van Bloodborne zijn nog altijd bezig met het opgraven van verwijderde content in de game, zo is nu een versie van Loran Cleric van de Loran Chalice Dungeon ontdekt en hersteld door modder Foxy Hooligans.

Het is niet de eerste verwijderde baas die is gevonden, zo hebben de Vileblood Queen en Master Willem tevens het eindproduct niet gehaald. Modders geven deze bazen een nieuw leven en implementeren ze weer terug in de game, voor de spelers die niet genoeg hebben aan de al aanwezige gevechten.

Deze Loran Cleric wordt ook wel Fort genoemd en was dus bedoeld om een eindgevecht te zijn, met een vlammende speer en langeafstandsaanvallen waarmee hij zijn vijanden verbrandt. Deze versie schijnt een stuk lastiger te zijn dan zijn tegenhanger. Hij kan zich echter niet verplaatsen van zijn positie in het midden van de kamer, maar dat maakt hem schijnbaar niet minder lastig om te verslaan.

In deze video is Loran Cleric “Fort” in actie te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren